Faulty Towers, The Dining Experience from 2022 i London

Faulty Towers, The Dining Experience from 2022 i London

Velkommen til Faulty Towers!
Her er du gæst hos "Faulty Towers”, også kendt som "Halløj på Badehotellet", og hovedpersonerne er til stede for at servere din middag!

Mobile E-ticket
Billetter fra48.217 kr.

Om

Velkommen til Faulty Towers!
Her er du gæst hos "Faulty Towers”, også kendt som "Halløj på Badehotellet", og hovedpersonerne er til stede for at servere din middag! Du kommer til at møde Basil, Sybil og Manuel i en to timer lang hysterisk morsom og interaktiv middagsoplevelse. Samtidig med at du nyder et klassisk 3-retters menu á la 1970'erne, bliver du underholdt af knivskarpt improvisationsteater, hvor hovedpersonerne Basil, Sybil og Manuel kommer til live, og alt kan ske … Forbered dig på crazyness og uventede begivenheder under middagen. Hvad der vil ske på netop jeres aften, står hen i det uvisse, men en ting lover vi dig – det bliver hylende morsomt!

Skuespillerne fanger originalens ånd på en fantastisk måde, og du når aldrig at savne de oprindelige skuespiller som John Cleese.

Forestillingen, som er inspireret af en af Storbritanniens største tv-succeser, har haft stor succes i flere lande og havde premiere første gang allerede i 1997 i Australien.

Uanset om du kender den oprindelige tv-serie eller ej, venter der dig en unik og underholdende oplevelse, fyldt med skøre narrestreger og skønne latteranfald.

Hvis du vil have hjælp med at vælge flere arrangementer i London, hjælper vi dig gerne lidt på vej. Læs mere på siden Oplevelser i London, hvor vi kommer med tips om alt det, du skal nå i London.

Garanteret billetleverandør

Vi har et 30-årigt forhold til at levere billetter til Premier League-kampe. Du er i sikre hænder.

Bestil billetter

Antal billetter

Dato

Tid

Vil du tilmelde dig vores Nyhedsbrev?

Tilmeld dig i dag, og vi sender dig de seneste tilbud, opdateringer fra dine yndlingsbegivenheder og meget mere...