Billetter AC Milan

Billetter AC Milan

Milans hjemmestadion, Stadion Guiseppe Mezza eller San Diro som det er kendt som, kan rumme over 80.000 tilskuere. Nu har du chancen for at se når Milan møder, og opleve den magiske stemning på stadion.

Milans fulde navn er egentlig Associazione Calcio Milan. Men de kaldes også ”i Rossoneri”, ”il Diavolo” eller ”Casciavit”, og klubben er et af Milanos to store hold og et af den italienske ligas mest succesfulde. Kun Juventus har flere meritter at prale med. Holdes spiller sine hjemmebanekampe på Stadio Giuseppe Meazza (også kendt som San Siro), hvor 80.000 tilskuere kan nyde opleve fantastisk fodbold.

Milan deler arena med Inter og spiller på San Siro – Stadio Meazza. Du kommer nemt til arenaen med undergrundsbanen, linje MM1 til Molino Dorino (fra Lotto-Fiera2), eller med buslinje 16 fra Piazza Duomo.

ARTE Udland har som officielle forhandlere siden 1978 solgt titusindvis af fodboldbilletter til europæisk ligafodbold. Takket være et mangeårigt samarbejde med vores agenter tilbyder vi et bredt udvalg af officielle kampbilletter, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

Kommende (3)

Vil du tilmelde dig vores Nyhedsbrev?

Tilmeld dig i dag, og vi sender dig de seneste tilbud, opdateringer fra dine yndlingsbegivenheder og meget mere...