Rangers Football Club

Rangers Football Club

Rangers Football Club, almindeligvis kendt som Rangers FC eller simpelthen Rangers, er et professionelt fodboldhold baseret i Glasgow, Skotland. Etableret i 1872 er Rangers en af de ældste og mest succesrige fodboldklubber i verden. Holdet spiller sine hjemmekampe på Ibrox Stadium, en ikonisk arena, der har en betydelig plads i skotsk fodboldhistorie.

 

Rangers har et rigtigt historisk rivalisering med en anden klub fra Glasgow, Celtic FC, i det, der er kendt som Old Firm derbyet. Denne intense rivalisering er en af de mest berømte og passionerede i fodbold!

 

Vi ser meget frem til den kommende sæson 2023/2024, da vi med glæde annoncerer partnerskabet mellem Glasgow Rangers Football Club og Gordon Ramsay Restaurants. Dette samarbejde markerer en først i fodbolden og inkluderer åbningen af en ny gæstelounge, 'Menu by Gordon Ramsay', på Ibrox.

 

Forkæl dig selv med en ekstraordinær spiseoplevelse, mens du nyder en specielt sammensat menu, der skabes kamp for kamp af en af verdens mest berømte kokke. Få adgang til alle 19 hjemligeliga kampe i den skotske Premiership og nyd førsteklasses gæstfrihed i Govan East Corner!

 

Kommende (26)

Vil du tilmelde dig vores Nyhedsbrev?

Tilmeld dig i dag, og vi sender dig de seneste tilbud, opdateringer fra dine yndlingsbegivenheder og meget mere...