Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Billetter til Serie A

MILAN - INTER - LAZIO - ROMA - ATALANTA - JUVENTUS
Hos ARTE Udland kan du bestille billetter til den italienske Serie A, som er en af verdens bedste fodboldligaer. I Serie A spiller 20 hold om ligasejren, og vinderne kan hjembringe trofæet Lo Scudetto ”det lille skjold”. ARTE Udland har fodboldbilletter til fire af de største klubber fra Rom og Milano. I Rom kan du bestille billetter til Roma samt Lazio, som begge spiller deres hjemmekampe på Stadio Olimpico. I Milano tilbyder vi fodboldbilletter til Milan og Inter, som begge spiller deres hjemmekampe på San Siro. Startskuddet Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Billetter til Serie A

MILAN - INTER - LAZIO - ROMA - ATALANTA - JUVENTUS
Hos ARTE Udland kan du bestille billetter til den italienske Serie A, som er en af verdens bedste fodboldligaer. I Serie A spiller 20 hold om ligasejren, og vinderne kan hjembringe trofæet Lo Scudetto ”det lille skjold”. ARTE Udland har fodboldbilletter til fire af de største klubber fra Rom og Milano. I Rom kan du bestille billetter til Roma samt Lazio, som begge spiller deres hjemmekampe på Stadio Olimpico. I Milano tilbyder vi fodboldbilletter til Milan og Inter, som begge spiller deres hjemmekampe på San Siro. Startskuddet til ligasæsonen sker i slutningen af august, og sæsonen løber til slutningen af maj. Lodtrækningen før hver sæson sker i slutningen af juli. Så midt i sommerferien kan du planlægge din næste fodboldrejse og bestille billetterne på forhånd hos ARTE Udland.

ARTE Udland sælger kun officielle billetter, og vi har både billige fodboldbilletter og pakkerejser, som inkluderer fodboldbilletter og hotel. Når fodboldhold, som ARTE Udland sælger billetter til, kvalificerer sig til Champions League, sælger vi også billetter til disse kampe. Se Serie A, når den er bedst – se kampene live i Italien!

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste