Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.DiscountFormatted}},- Pris i alt inkl. moms {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Musicals London

Et besøg i London er ikke komplet uden en musicalforestilling. Til en række musicals kan vi tilbyde billetter til specialpris – en pris, som du kun kan opnå, hvis du køber billetterne, inden du rejser til London. Se Phantom of the Opera, Thriller Live og Mamma Mia! m.fl. til specialpris. Køb dine billetter til musicalen hos os, inden du rejser. Hos ARTE Udland køber du let, trygt og smidigt billetter til de hotte musicalscener i London. Find inspiration – og vælg mellem klassikere som Phantom of the Opera, moderne… Læs mere

Filter (DK) Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sortera (DK)

Ingen hits!

Musicals London

Et besøg i London er ikke komplet uden en musicalforestilling. Til en række musicals kan vi tilbyde billetter til specialpris – en pris, som du kun kan opnå, hvis du køber billetterne, inden du rejser til London. Se Phantom of the Opera, Thriller Live og Mamma Mia! m.fl. til specialpris. Køb dine billetter til musicalen hos os, inden du rejser. Hos ARTE Udland køber du let, trygt og smidigt billetter til de hotte musicalscener i London. Find inspiration – og vælg mellem klassikere som Phantom of the Opera, moderne klassikere som ABBAs Mamma Mia! og de allernyeste, kritikerroste succeser i West End. Her er noget for alle. Familier, singler, par, børn og dig, som gerne vil hylde dine idoler. Bestil dine billetter i dag!

West End i London er egentlig et område i London, men man omtaler ofte Londons teaterområde med navnet West End. Der er over 35 forskellige teatre mellem The Strand i syd, Oxford Street i nord, Regent Street mod vest og Kingsway i øst. De mest kendte gader er Drury Lane, Shaftesbury Avenue og The Strand. Her ligger teatrene tæt, og lige inden forestillingernes start om aftenen, ofte omkring kl. 19–20, er der fyldt med mennesker og køer, der snor sig hen ad gaden. Hvis man planlægger at spise middag før forestillingen, er det en god idé at bestille bord inden.

Hvis du har svært ved at vælge mellem de mange arrangementer i vores brede udbud, hjælper vi dig gerne lidt på vej. Læs mere på siden Oplevelser i London, hvor vi kommer med tips om alt det, du skal nå i London.

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste