Amerikansk fodbold – billetter til NFL hos ARTE Udland

Du kan købe billetter til amerikansk fodbold/NFL i London på forhånd hos ARTE Udland

Detalje

Ingen planlagte begivenheder i kategori

Du kan købe billetter til amerikansk fodbold/NFL i London på forhånd hos ARTE Udland. Kampene i International Series spilles på Wembley Stadium i oktober hvert år – billetterne frigives i februar. Efterspørgslen på billetter er enorm, og der bliver altid udsolgt, så sørg for at være ude i god tid, og bestil dine NFL-billetter. Har du aldrig oplevet en NFL-kamp live, så er det meget billigere og hurtigere at tage til London, end hvis du skulle rejse helt til USA. Så gå ikke glip af NFL Live i London!

NFL står for National Fotball League og er en professionel amerikansk liga for amerikansk fodbold. Reglerne er ret komplekse, og for en nybegynder kan det virke temmelig frovirrende. Så inden du rejser, er det en god idé at læse lidt op på reglerne – så bliver oplevelsen meget mere spændende. Kampene spilles på Wembley Stadium, der ligger i bydelene Wembley i det nordvestlige London. Der er plads til ca. 90.000 tilskuere.

Hvis du har svært ved at vælge mellem de mange arrangementer i vores brede udbud, hjælper vi dig gerne lidt på vej. Læs mere på siden Oplevelser i London, hvor vi kommer med tips om alt det, du skal nå i London.

Til begyndelsen