Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Billetter til La Liga

BARCELONAESPANYOLREAL MADRIDATLETICO MADRIDSEVILLA REAL SOCIEDADVALENCIA
Du kan bestille billetter til fodbold i Spaniens højeste serie La Liga – du gør det nemt hos ARTE Udland. Er du klar til at se fodbold i verdensklasse? I La Liga spiller i alt 20 hold, hvoraf nogle af dem er blandt verdens bedste. ARTE Udland har fodboldbilletter til Barcelona-holdene FC Barcelona og Espanyol, Madrid-holdene Real Madrid og Atletico Madrid samt Sevilla-holdet Sevilla FC, holdet Valencia i Valencia och holdet Real Sociedad i San Sebastián. Sæsonen for La Liga strækker sig fra slutningen af august til slutningen af maj, og lodtrækningen til kampene sker i midten af juli hvert år. Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Billetter til La Liga

BARCELONAESPANYOLREAL MADRIDATLETICO MADRIDSEVILLA REAL SOCIEDADVALENCIA
Du kan bestille billetter til fodbold i Spaniens højeste serie La Liga – du gør det nemt hos ARTE Udland. Er du klar til at se fodbold i verdensklasse? I La Liga spiller i alt 20 hold, hvoraf nogle af dem er blandt verdens bedste. ARTE Udland har fodboldbilletter til Barcelona-holdene FC Barcelona og Espanyol, Madrid-holdene Real Madrid og Atletico Madrid samt Sevilla-holdet Sevilla FC, holdet Valencia i Valencia och holdet Real Sociedad i San Sebastián. Sæsonen for La Liga strækker sig fra slutningen af august til slutningen af maj, og lodtrækningen til kampene sker i midten af juli hvert år. Så allerede midt på sommeren kan du begynde at planlægge din kommende fodboldrejse til Spanien.
ARTE Udland sælger kun officielle billetter til La Liga, men også til cups i Spanien, som fx Gamper Tournament, som spilles i august hvert år, og Copa del Rey eller den spanske cup. Når fodboldhold, som ARTE Udland sælger billetter til, kvalificerer sig til Spanish Super Cup og Champions League, sælger vi også billetter til disse kampe. Så bestil dine billetter hos ARTE Udland, og se La Liga, når den er bedst – live i Spanien!

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste