Fodboldbilletter til La Liga – køb på forhånd hos ARTE Udland

Billetter til La Liga

FODBOLD BILLETTER TIL LA LIGA - DEN SPANSKE LIGA

BARCELONAESPANYOLREAL MADRIDATLETICO MADRIDSEVILLA REAL SOCIEDADVALENCIA

  • Officielle kampbilletter
  • Vi har reserverede billetter hos klubbens forhandlere
  • Fleksibel billetlevering
  • Trygt at bestille med ARTE Udland - vi har solgt billetter siden 1978

Er du klar til at se fodbold i verdensklasse!? Du kan nemt bestille billetter til fodbold i Spaniens højeste serie La Liga hos ARTE Udland. I La Liga spiller i alt 20 hold, hvoraf nogle af dem er blandt verdens bedste. ARTE Udland har fodboldbilletter til Barcelona-holdene FC Barcelona og RCD Espanyol, Madrid-holdene Real Madrid og Atlético Madrid samt Sevilla-holdet Sevilla FC, holdet Valencia CF i Valencia och holdet Real Sociedad i San Sebastián. Sæsonen for La Liga strækker sig fra slutningen af august til slutningen af maj, og lodtrækningen til kampene sker i midten af juli hvert år. Så allerede midt på sommeren kan du begynde at planlægge din kommende fodboldrejse til Spanien.

Detalje
Tags
Dato
Sorter
La Liga

BARCELONAESPANYOLREAL MADRIDATLETICO MADRIDSEVILLA REAL SOCIEDADVALENCIA

Du kan bestille billetter til fodbold i Spaniens højeste serie La Liga – du gør det nemt hos ARTE Udland. Er du klar til at se fodbold i verdensklasse? I La Liga spiller i alt 20 hold, hvoraf nogle af dem er blandt verdens bedste. ARTE Udland har fodboldbilletter til Barcelona-holdene FC Barcelona og Espanyol, Madrid-holdene Real Madrid og Atletico Madrid samt Sevilla-holdet Sevilla FC, holdet Valencia i Valencia och holdet Real Sociedad i San Sebastián. Sæsonen for La Liga strækker sig fra slutningen af august til slutningen af maj, og lodtrækningen til kampene sker i midten af juli hvert år. #break Så allerede midt på sommeren kan du begynde at planlægge din kommende fodboldrejse til Spanien.

ARTE Udland sælger kun officielle billetter til La Liga, men også til cups i Spanien, som fx Gamper Tournament, som spilles i august hvert år, og Copa del Rey eller den spanske cup. Når fodboldhold, som ARTE Udland sælger billetter til, kvalificerer sig til Spanish Super Cup og Champions League, sælger vi også billetter til disse kampe. Så bestil dine billetter hos ARTE Udland, og se La Liga, når den er bedst – live i Spanien!

Til begyndelsen