Billetter til FC Barcelona – fodbold hos ARTE Udland

FC Barcelona, almindelig kendt som Barça, er en ikonisk fodboldklub med base i Barcelona, Spanien. Grundlagt i 1899, er klubben blevet en global fodboldmagt og et af de mest succesrige hold i verden. Altid i toppen i kampen om at vinde La Liga og Copa del Rey mesterskaberne, har holdet også flere Champions League-titler på trofæhylden.

 

FC Barcelona har en stolt tradition for at producere verdensklasse spillere, og deres rivalisering med Real Madrid i kampen kendt som "El Clásico" er en af de mest intense og forventede kampe i fodboldhistorien, fulgt af en kvart milliard tv-seere på verdensplan.

 

Men hvorfor se fodbold på TV, når du kan se det live? Vi tilbyder alt fra billetter på den lange og korte side til VIP-billetter. Vi arbejder også direkte sammen med klubben og tilbyder kun officielle billetter!

 

FC Barcelona spiller normalt på den berømte Camp Nou-stadion med en kapacitet på op til 98.000 tilskuere. Bemærk dog, at Camp Nou i løbet af 2023/2024 gennemgår ombygningsarbejder, så i mellemtiden vil FC Barcelona midlertidigt spille på Estadi Olímpic Lluis Companys på Montjuic.

Detalje
Dato
Sorter

FC Barcelona er et af verdens bedste klubhold og er altid i toppen i kampen om at vinde La Liga og Copa del Rey. Holdet har også flere Champions League-titler på præmiehylden. Når holdet møder rivalerne fra topholdet Real Madrid, kaldes kampene for El Clásico og følges af en kvart milliard tv-seere over hele verden. Men hvorfor se fodbold på TV, når du kan se det live? Vi tilbyder alt fra billetter på den lange og korte side til VIP-billetter.

 

FC Barcelona spiller deres kampe på Camp Nou, en arena der kan rumme 98.000 tilskuere. Den nemmeste måde at komme til Camp Nou er med metro linje L3 til en af ​​stationerne Les Corts, Maria Christina eller Palau Reial. Alternativt kan du tage linje L5 til en af ​​stationerne Collblanc eller Badal til stadion.

 

**I løbet af 2023/2024 gennemgår Camp Nou nogle ombygningsarbejder, så i mellemtiden vil FC Barcelona midlertidigt spille på Estadi Olímpic Lluis Companys på Montjuic.

Estadi Lluís Company er tilgængelig ved hjælp af rulletrapper, der går op ad Montjuic fra nærmeste metro på Plaza Espanya (25 minutter). Metro L1 og L3.

Brug af svævebanen fra Avenida Paralel + en ti minutters gåtur er en anden mulighed, og på kampdage vil der også være mindst 2 shuttlelinjer, der afgår fra to forskellige punkter.

Taxier har også adgang til stadion.

 

ARTE Udland har været den officielle forhandler siden 1978 og har solgt tusindvis af fodboldbilletter til den europæiske fodboldliga. Vi arbejder direkte sammen med klubben og tilbyder et bredt udvalg af officielle kampbilletter.

 

Bestil sikkert, bekvemt og nemt online, med vores kundeserviceteam altid klar til at hjælpe!

Til begyndelsen