Billetter FC Barcelona

Billetter FC Barcelona

FC Barcelona, almindelig kendt som Barça, er en ikonisk fodboldklub med base i Barcelona, Spanien. Grundlagt i 1899, er klubben blevet en global fodboldmagt og et af de mest succesrige hold i verden. Altid i toppen i kampen om at vinde La Liga og Copa del Rey mesterskaberne, har holdet også flere Champions League-titler på trofæhylden.

 

FC Barcelona har en stolt tradition for at producere verdensklasse spillere, og deres rivalisering med Real Madrid i kampen kendt som "El Clásico" er en af de mest intense og forventede kampe i fodboldhistorien, fulgt af en kvart milliard tv-seere på verdensplan.

 

Men hvorfor se fodbold på TV, når du kan se det live? Vi tilbyder alt fra billetter på den lange og korte side til VIP-billetter. Vi arbejder også direkte sammen med klubben og tilbyder kun officielle billetter!

 

FC Barcelona spiller normalt på den berømte Camp Nou-stadion med en kapacitet på op til 98.000 tilskuere. Bemærk dog, at Camp Nou i løbet af 2023/2024 gennemgår ombygningsarbejder, så i mellemtiden vil FC Barcelona midlertidigt spille på Estadi Olímpic Lluis Companys på Montjuic.

Kommende (3)

Vil du tilmelde dig vores Nyhedsbrev?

Tilmeld dig i dag, og vi sender dig de seneste tilbud, opdateringer fra dine yndlingsbegivenheder og meget mere...