Oplev fodbold med Juventus – biljetter till Juventus hos ARTE Udland.

Fodboldholdet Juventus er hjemmehørende i Torino i det nordlige Italien. De spiller i Italiens højeste liga, Serie A. Navnet Juventus betyder "ungdom" på latin, og holdet har flere kælenavne såsom Juve, Bianconeri og La Veccia Signora (Den gamle dame). Juventus spiller sine hjemmebanekampe på Juventus/Allianz Stadium i Torino, der har plads til 41 000 tilskuere. På hjemmebanen spiller de i sort/hvid-stribede trøjer samt sorte eller hvide shorts. Holdet Juventus blev oprettet allerede i 1897 af en gruppe studerende i Torino. Efter mange år med varierende fremgang er de i dag et af Italiens mest succesfulde hold. Juventus er en af fire klubber, som har vundet en såkaldt europæisk Grand Slam med præmier i Champions League, Europa League og Europa-cuppen for mesterhold.

ARTE Udland har som officielle forhandlere siden 1978 solgt titusindvis af fodboldbilletter til europæisk ligafodbold. Takket være et mangeårigt samarbejde med vores agenter tilbyder vi et bredt udvalg af officielle kampbilletter, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

Detalje
Dato
Sorter

Sektionsbeskrivelse:

  • Cat 3 - Shortside: gul sektion
  • Cat 2 - Longsida lateral: sektion 111-112, 116-117, 123, 105, 213-215, 219-221, 229-231 & 203-205
  • Cat 3 - Longside central: sektionerna 113-115 & 216-218
  • VIP SIVORI: 1. ring i sektionerne 103-104 eller 2. ring i sektionerne 201-202

For Champions League:
Bemærk venligst følgende information ved bestilling. På grund af arrangørens sikkerhedsbestemmelser, kan vi ikke tilbyde billetter til kunder, der har samme nationalitet som modstanderholdet.

Pas:
Af sikkerhedsmæssige årsager kræver klubben og arrangøren nu kopi af samtlige besøgendes pas til Juventus' kampe. Vi beder jer vende tilbage til ARTE Udland vedrørende dette ved at besvare din bekræftelsesmail, som du har modtaget, da du gennemførte din bestilling.

For Champions League:
Bemærk venligst følgende information ved bestilling: På grund af arrangørens sikkerhedsbestemmelser, kan vi ikke tilbyde billetter til kunder, der har samme nationalitet som modstanderholdet.

Kampdato:
Vær opmærksom på, at kampdatoen fastsættes ret sent – den dato, som angives, er foreløbig, hvis tidspunktet ikke er oplyst. Til weekendkampe anbefaler vi, at du er i byen fra lørdag til tirsdag, og ved ugekampe fra tirsdag til fredag. Du kan få mere at vide om dette og anden vigtig information, inden du bestiller, ved at læse vores Fodboldvilkår.

Billetlevering:

  • Bestiller du både billet til kampen + hotel, leveres billetterne til dit hotel. Voucheren til dine billetter og hotel sendes til dig via e-mail inden for et par dage.
  • Hvis du kun bestiller fodboldbilletter, kan du vælge at få dem leveret til dit hotel i Torino:
    Billetalternativet ” – delivered to your hotel” passer godt, hvis du bor på et hotel i det centrale Torino. Du angiver dine hoteloplysninger på kasse-siden – hvis du ikke har disse oplysninger endnu, kan du vende tilbage med dem senere. Voucheren til dine billetter sendes via e-mail til dig inden for et par dage.

Fodboldpakker
Vi tilbyder hotelpakker med enkelt- og dobbeltværelser og fodboldbilletter til den valgte kamp. Du vælger selv logialternativ blandt de udvalgte hoteller, som indgår i pakken, når du bestiller fodboldbilletten. I sjældne tilfælde kan hotellet blive ændret andet tilsvarende hotel , efter at bestillingen er blevet bekræftet. Hvis dette mod al forventning skulle ske, vender vi tilbage til dig og bekræfter et tilsvarende hotel.

Billetterne leveres dagen inden kampen.

Hvordan du nemmest kommer til Juventus Stadium:
Det er let at komme til Juventus/Allianz Stadium. Der kører shuttlebuser fra metrostationen Bernini. Shuttle bus 9/ kører jer herfra direkte til stadion på kampdage.
Fra Porta Nuova og Porta Susa kan I tage metroen mod Fermi og stå af ved Bernini. Herfra tager I blot shuttlebussen til stadion. Sidste afgang kører altid 45 minutter efter kampens afslutning.
Du kan også komme til Juventus Stadium med buslinjerne 62, 72, 75 & VE1 (hverdage) og 9/(kun kampdage).

Til begyndelsen