Om os

Om os

Virksomhedsidé
Skal du ud at rejse? ARTE Udland sælger dig billetter til begivenheder over hele verden - inden du ta'r af sted. På den måde får du direkte adgang til masser af levende oplevelser, uanset om din tur går til Prag, Berlin, London, Verona, New York eller et helt andet sted. Lange køer og udsolgte forestillinger hører simpelthen fortiden til. I søgefelterne her på siden kan du finde alle de s...

Virksomhedsidé
Skal du ud at rejse? ARTE Udland sælger dig billetter til begivenheder over hele verden - inden du ta'r af sted. På den måde får du direkte adgang til masser af levende oplevelser, uanset om din tur går til Prag, Berlin, London, Verona, New York eller et helt andet sted. Lange køer og udsolgte forestillinger hører simpelthen fortiden til. I søgefelterne her på siden kan du finde alle de store oplevelser der bydes på rundt om i verden; og når du har bestemt dig til, hvad du gerne vil opleve, bestiller du bare billetterne - Så har du det hele med hjemmefra. Nemmere kan det ikke være.

Bestilling & Kundeservice
ARTE udland servicerer privatkunder samt virksomheder og rejsebureauer med information og bestilling af billetter til arrangementer i udlandet. Vi er et af de største eventbureauer i Danmark, og via vores mange samarbejdspartnere samt vores unikke bookingsystemer, kan vi oftest gi dig direkte besked om billettilgængelighed samt enten sende billetterne til dig som e-billetter eller som papirbilletter.

Ejere
ARTE Udland ejes af Connection Ticketing Limited.

Postadresse og administrativt kontor
ARTE Udland - Connection Ticketing Limited
Inniscarra, Main Street
Rathcoole, CO
Dublin, Ireland, D24 E029

Virksomhedsnummer: 683420
Momsnummer: Kommer

Danmark

HER KAN BESTILLE DINE BILLETTER