Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Om os

Virksomhedsidé
Skal du ud at rejse? ARTE Udland sælger dig billetter til begivenheder over hele verden - inden du ta'r af sted. På den måde får du direkte adgang til masser af levende oplevelser, uanset om din tur går til Prag, Berlin, London, Verona, New York eller et helt andet sted. Lange køer og udsolgte forestillinger hører simpelthen fortiden til. I søgefelterne her på siden kan du finde alle de store oplevelser der bydes på rundt om i verden; og når du har bestemt dig til, hvad du gerne vil opleve, bestiller du bare billetterne - Så har du det hele med hjemmefra. Nemmere kan det ikke være.

Bestilling & Kundeservice
ARTE udland servicerer privatkunder samt virksomheder og rejsebureauer med information og bestilling af billetter til arrangementer i udlandet. Vi er et af de største eventbureauer i Danmark, og via vores mange samarbejdspartnere samt vores unikke bookingsystemer, kan vi oftest gi dig direkte besked om billettilgængelighed samt enten sende billetterne til dig som e-billetter eller som papirbilletter.

Ejere
ARTE Udland ejes af Resia AB, som med godt 30 procent af det samlede marked af charter- og pakkerejser, der sælges gennem rejsebureauer samt markedets førende tilbud indenfor forretningsrejser, er en af Nordens største rejsebureaukæder.
I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår Resia semester, Resia företag, Bengt-Martins AB samt varemærkerne Rejsefeber Gruppe & KonferenceCruise Market og Hyttespecialisten.
Resia Travel Group omsætter for cirka fire milliarder kroner og har omkring 500 medarbejdere med hovedkontor i Göteborg.
Hvis du er interesseret i at arbejde sammen med os, kan du læse mere om det her.

Postadresse og administrativt kontor
ARTE Udland - Resia Travel Group
Bengt-Martins Rejser ApS
Fruebjergvej 3
2100 København K

Virksomhedsnummer: 32091806
Momsnummer:DK32091806

Danmark

HER KAN BESTILLE DINE BILLETTER