Billetter til Lazio – fodboldbilletter hos ARTE Udland

Rom har to storhold, hvoraf det ene er Lazio, også kaldet Biancazzurri eller Aquilotti, som spiller sine hjemmebanekampe på Roms olympiastadion Stadio Olimpico med plads til ca. 80 000 tilskuere. Ved holdets kampe mod hovedstadens andet hold, Roma – Derby della Capitale – plejer det at gå hedt for sig, og derbyet er kendt som et af ligaens mest følelsesladede. Vi sælger officielle kampbilletter til Lazio-kampe - garanteret! Vi samarbejder direkte med klubben og sælger kun billetter fra vores eget tildelte antal!

Lazio deler arena med Roma og spiller på Stadio Olimpico. Du kommer nemt dertil med undergrundsbanen, linje A (fra togstationen Termini) og følger anvisningerne til stationen Ottaviano. Gå ned til terminus one (slutningen af linjen), og tag bus 32, Piazzale della Farnesina.

ARTE Udland har som officielle forhandlere siden 1978 solgt titusindvis af fodboldbilletter til europæisk ligafodbold. Takket være et mangeårigt samarbejde med klubberne vi et bredt udvalg af officielle kampbilletter, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

Detalje
Dato
Sorter

Køb billetter til Lazio —  på Stadio Olimpico, der har plads til over 80.000 tilskuere.

Hos ArteUdland kan du købe billetter i flere forskellige kategorier. Vi tilbyder billetter på lang- og kortside — både højt oppe og nede på tribunen.

Som officiel distributør har ArteUdland solgt titusindvis af fodboldbilletter til europæisk ligafodbold siden 1978. Takket være vores mangeårige samarbejde med klubberne kan vi tilbyde et bredt udvalg af officielle kampbilletter — som du kan bestille sikkert, fleksibelt og nemt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

 

For Europa League/Serie A/Champions League:

Vær opmærksom på, at på grund af arrangørens sikkerhedsregler kan vi ikke tilbyde billetter til fans med samme nationalitet som modstanderholdet. I VIP Hospitality-kategorien er alle nationaliteter velkomne til at bestille.

Kampdato: Vær opmærksom på, at kampdatoen bliver fastlagt sent — den angivne dato er kun foreløbig, hvis tidspunktet ikke er specificeret. For en weekendkamp anbefaler vi, at du er tilgængelig fra lørdag til tirsdag, og for en hverdagskamp fra tirsdag til fredag. Mere om dette og anden vigtig information, du bør have med dig inden bestilling, kan findes her i vores fodboldbetingelser.

Billetlevering:

E-billet: E-billetten sendes til dig via e-mail 2-3 dage før kampen — uden ekstra omkostninger. Bemærk venligst, at i overensstemmelse med Serie A's sikkerhedslovgivning vil vi kræve, at du sender os forhåndsregistreringsoplysninger for passagerer inden kampen. ID-kontroller kan forekomme på stadion. Husk at medbringe gyldig identifikation.

Siddepladser:

Vi kan kun garantere sæder i par.

Sådan kommer du nemmest til Stadio Olimpico:

Du kan nemt komme til arenaen med metro linje E (fra Termini togstation) og følge skiltningen til Ottaviano station og gå ned til terminal 1 (enden af linjen) og tage buslinje 32 til Piazzale della Farnesina.

Til begyndelsen