Billetter Lazio

Billetter Lazio

Rom har to storhold, hvoraf det ene er Lazio, også kaldet Biancazzurri eller Aquilotti, som spiller sine hjemmebanekampe på Roms olympiastadion Stadio Olimpico med plads til ca. 80 000 tilskuere. Ved holdets kampe mod hovedstadens andet hold, Roma – Derby della Capitale – plejer det at gå hedt for sig, og derbyet er kendt som et af ligaens mest følelsesladede. Vi sælger officielle kampbilletter til Lazio-kampe - garanteret! Vi samarbejder direkte med klubben og sælger kun billetter fra vores eget tildelte antal!

Lazio deler arena med Roma og spiller på Stadio Olimpico. Du kommer nemt dertil med undergrundsbanen, linje A (fra togstationen Termini) og følger anvisningerne til stationen Ottaviano. Gå ned til terminus one (slutningen af linjen), og tag bus 32, Piazzale della Farnesina.

ARTE Udland har som officielle forhandlere siden 1978 solgt titusindvis af fodboldbilletter til europæisk ligafodbold. Takket være et mangeårigt samarbejde med klubberne vi et bredt udvalg af officielle kampbilletter, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

Kommende (22)

Vil du tilmelde dig vores Nyhedsbrev?

Tilmeld dig i dag, og vi sender dig de seneste tilbud, opdateringer fra dine yndlingsbegivenheder og meget mere...