Billetter til Lazio – fodboldbilletter hos ARTE Udland

Rom har to storhold, hvoraf det ene er Lazio, også kaldet Biancazzurri eller Aquilotti, som spiller sine hjemmebanekampe på Roms olympiastadion Stadio Olimpico med plads til ca. 80 000 tilskuere. Ved holdets kampe mod hovedstadens andet hold, Roma – Derby della Capitale – plejer det at gå hedt for sig, og derbyet er kendt som et af ligaens mest følelsesladede. Til Lazios kampe sælger vi både billetter til kampen alene eller i kombination med hotel i det centrale Rom.

Lazio deler arena med Roma og spiller på Stadio Olimpico. Du kommer nemt dertil med undergrundsbanen, linje A (fra togstationen Termini) og følger anvisningerne til stationen Ottaviano. Gå ned til terminus one (slutningen af linjen), og tag bus 32, Piazzale della Farnesina.

ARTE Udland har som officielle forhandlere siden 1978 solgt titusindvis af fodboldbilletter til europæisk ligafodbold. Takket være et mangeårigt samarbejde med vores agenter tilbyder vi et bredt udvalg af officielle kampbilletter, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

Detalje

Ingen planlagte begivenheder i kategori

Køb billetter til Lazio –  på Stadio Olipico, som kan rumme omkring 80 000 tilskuere.

Hos ARTE Udland kan du købe billetter i flere forskellige kategorier. Vi tilbyder billetter på både lang- og kortside – både højt oppe og langt nede på tilskuerpladserne.

ARTE Udland har, som officielle forhandler siden 1978, solgt titusender af fodboldbilletter til den europæiske liga fodbold. Takket være et mangeårigt samarbejde med vore agenter, har vi et bredt udbud af officielle matchbilletter som du kan booke sikkert, bekvemt og nemt online eller gennem vores personlige og erfarne kundeservice.

For Europa League:
Bemærk venligst følgende information ved bestilling. På grund af arrangørens sikkerhedsbestemmelser, kan vi ikke tilbyde billetter i til kunder, der har samme nationalitet som modstanderholdet. Alle nationaliteter kan bestille billetter til Kategorien VIP Hospitality.

Kampdato:
Vær opmærksom på, at kampdatoen fastsættes ret sent – den dato, som angives, er foreløbig, hvis tidspunktet ikke er oplyst. Til weekendkampe anbefaler vi, at du er i byen fra lørdag til tirsdag, og ved ugekampe fra tirsdag til fredag. Du kan få mere at vide om dette og anden vigtig information, inden du bestiller, ved at læse vores Fodboldvilkår.

Billetlevering:

  • E-ticket: E-billetten sendes via e-mail til dig 2–3 dage inden kampen – ingen ekstra omkostning påløber. Denne e-billet skal printes og tages med til kampen.

Bemærk, at der kan forekomme ID-kontrol i arenaen. Medbring venligst gyldig legitimation.

Fodboldpakker
Vi tilbyder hotelpakker med enkelt- og dobbeltværelser og fodboldbilletter til den valgte kamp. Du vælger selv logialternativ blandt de udvalgte hoteller, som indgår i pakken, når du bestiller fodboldbilletten. I sjældne tilfælde kan hotellet blive ændret andet tilsvarende hotel , efter at bestillingen er blevet bekræftet. Hvis dette mod al forventning skulle ske, vender vi tilbage til dig og bekræfter et tilsvarende hotel.

Billetterne leveres dagen inden kampen.

Hvordan du nemmest kommer til Stadio Olimpico:
Det nemmeste er at tage metro A fra Termini Station og følger anvisningen til Ottaviano station. Derfra tager du bus 32 Piazzale dalla Farnesina.

Til begyndelsen