Billetter til Formel 1 – bestil hos ARTE Udland

Dyk ned i spændingen af Formel 1! Få dine billetter nu til en uforglemmelig oplevelse, hvor de hurtigste biler og topkørere samles til spændende løb. Fra de høje motorlyde til de smarte strategier, er hver Grand Prix en blanding af præcision og spænding. Deltag sammen med fans fra hele verden og vær en del af handlingen. Gå ikke glip af det – reserver dit sæde i dag til et Formel 1-eventyr, der er helt særligt. 

Detalje
Dato
Sorter

Køb dine billetter på forhånd til Formel 1 hos ARTE Udland. Her finder du motorsport i verdensklasse.
Oplev motorbrølet og publikums jubel live! Om fredagen køres der træning, om lørdagen køres kvalifikationen, og om søndagen køres selve Grand Prix-løbet! Hos os kan du bestille billetter til hele weekenden eller enkelte dage. Uanset hvad du vælger, giver en billet til Formel 1 dig en fantastisk oplevelse og et fantastisk minde. Køb dine billetter i dag, og vær garanteret pladser.

Hver konkurrence i Formel 1 benævnes Grand Prix, og Formel 1-bilerne er de hurtigste inden for motorsporten med en tophastighed på omkring 375 km/h. Alle Formel 1-løb køres på asfalterede baner, og samtlige konkurrencer indgår i verdensmesterskabet i Formel 1. I hvert Grand Prix kan fører og konstruktører vinde point, som derefter lægges sammen, hvorefter man til sidst kan udpege en vinder for sæsonens "Formula One World Championship".

Til begyndelsen