Sightseeing & turistattraktioner i New York – bestil billetter hos ARTE Udland

Oplev pulsen og byen, der aldrig sover! Et besøg i New York er som at få en bid af hele verden. Hvilken del vil du gerne have en smagsprøve på!?

Detalje

Ingen planlagte begivenheder i kategori

Oplev pulsen og byen, der aldrig sover! Et besøg i New York er som at få en bid af hele verden. Hvilken del vil du gerne have en smagsprøve på!? En helikoptertur over Manhattan eller måske en Hop-on Hop-off-tur gennem byens forskellige områder? Køb dine entrebilletter til New Yorks turistattraktioner og sightseeing-ture, inden du rejser. Her finder du billetter til alt det, der fuldender din tur til New York – Empire State Building, guidet bustur, Central Park, gospel i Harlem og One World Observatory. Spring de lange køer over, og få endnu mere ud af rejsen med vores forhåndskøbte entrebilletter. #break

Hvorfor ikke opleve byen med et twist af tv og film? Bestil billetter til NYC TV & Movie sites tour. Oplev velkendte steder i Central Park på Central Park TV and Movie sites tour eller gå i Carries fodspor på Sex and the City hotspots tour. En sjov og anderledes måde at opleve New York på fra en anden vinkel.

Køb entrébilletter hos os i forvejen, så du slipper for at stå i kø og kan få endnu mere ud af din rejse.

Til begyndelsen