Bestil musicalbilletter på forhånd hos ARTE Udland

Book dine billetter på forhånd, og få garanti for pladser til den ønskede forestilling, inden du tager af sted.

I London tilbyder vi specialpriser på mange forestillinger – priser, som du kun kan få, hvis du køber dine billetter, inden du rejser.

Og til mange forestillinger i New York kan det betale sig at købe billetterne hos os – du får ofte bedre priser, end hvis du køber direkte hos teatrene.

Bestil, inden du rejser – en enkel og prisgunstig måde at planlægge ferien på!

Detalje
Dato
Sorter

Billetter til musicals er for mange et must, hvis man skal besøge West End i London eller Broadway i New York. Bestil dine musicalbilletter på forhånd, og få garanti for pladser til den ønskede forestilling, inden du tager af sted. De dyreste billetter er fredag og lørdag aften, mens du kan slippe lidt billigere, hvis du vælger en anden dag på ugen.

I London tilbyder vi specialpriser på mange musicals – priser, som du kun kan få, hvis du køber dine billetter, inden du rejser. Og til mange musicals i New York kan det også betale sig at købe billetterne hos os – du får ofte bedre priser, end hvis du køber direkte hos teatrene. Du kan også købe en musicalpakke til Stockholm og Göteborg på forhånd hos ARTE Udland – vi har prisvenlige musicalpakker med billetter og hotel.

Hotellerne ligger centralt og i nærheden af de forskellige forestillinger. Hvis du ønsker at bestille en af disse pakker, anbefaler vi, at du er ude i god tid, da de fleste forestillinger kun kører i nogle uger, og der hurtigt bliver udsolgt – specielt i weekenden.

Til begyndelsen