Billetter til Matilda the Musical i London – hos ARTE Udland

Matilda the Musical in London

Cambridge Theatre - LON

Billetter til Matilda The Musical 

Roald Dahls elskede historie om den lille fantasifulde pige Matilda Vidrigsson findes nu som musical i Londons West End.

Matilda vokser op i et hjem hvor hendes forældre behandler hende helt uden respekt. Hr. Vidrigsson elsker a... mere

hurtige fakta

  • datoer 2010-12-09
  • sted Cambridge Theatre - LON
London

billetter

Indlæser

OM FORESTILLINGEN

Roald Dahls elskede historie om den lille fantasifulde pige Matilda Vidrigsson findes nu som musical i Londons West End.

Matilda vokser op i et hjem hvor hendes forældre behandler hende helt uden respekt. Hr. Vidrigsson elsker at være dum mod Matilda, men hun er en klog lille pige og bruger sin opfindsomhed og hævner sig på en ny måde hver gang. Hun udtænker de smarteste planer man kan tænke sig.

Da Matilda begynder i skolen gør hun det samme bare mod rektoren, fordi rektoren på skolen, Fru Pitbull, er meget ondskabsfuld og særligt mod Matilda. Men den lille pige får også gode venner i skolen, bl.a. den varmhjertede lærerinde frøken Sol og en anden pige ved navn Lavender.
En dag opdager Matilda at hun har overnaturlige kræfter som hun er blevet begavet med for at hjælpe andre mennesker. Hendes lærerinde, Frøken Sol har nogle små problemer og Matilda beslutter sig for at løse dem.

Men det bliver ikke let når ens rektor har været olympisk mester i hammerkast og har et humør som er værre end en flok næsehorn... 

"Matilda - The Musical" vandt syv "Olivier Awards" 2012 for bl.a. “Best New Musical”, “Best Actor in a Musical” og “Best Actress in a Musical”.

Vi kan tilbyde specialpris på billetter til Matilda the Musical.
Det er en pris, som du kun kan opnå, hvis du bor uden for England. Specialprisen gælder billetter inden for den bedste priskategori, på tirsdage til fredage (bortset fra ferieperioder og højsæson).

VIKTIG INFORMATION

Generelle forestillingstider for Matilda the Musical:
Mandag: Ingen forestilling
Tirsdag: Kl. 19:00
Onsdag: Kl. 14:00 og 19:00
Torsdag: Kl. 19:00
Fredag: Kl. 19:00
Lørdag: Kl. 14:30 og 19:30
Søndag: Kl. 15:00

Sådan kommer du enklest til teateret, Cambridge Theatre, 32-34 Earlham Street:
Med metro: Leicester Square (Piccadilly- og Northern line)
Med bus: 14, 19, 38 (Shaftesbury Avenue) eller 24, 29, 176 (Tottenham Court Road)