Billetter til Union Berlin v SC Freiburg

Billetter til Union Berlin v SC Freiburg

Union Berlin fodboldklub, grundlagt i 1966, er et symbol på passion for fodbold i den tyske hovedstad. Kendt for deres ubøjelige dedikation og tætte bånd til deres supportere, er Union Berlin vokset frem som en sand underdog-historie i tysk fodbold.

Klubbens hjemmebane, Stadion An der Alten Försterei, skaber en atmosfærisk ramme, hvor fans kan samles og støtte deres hold. Union Berlins opstigning gennem rækkerne er blevet drevet af deres karakteristiske værdier som solidaritet, fællesskab og inklusivitet, hvilket gør dem til en elsket og respekteret kraft i tysk fodbold.

Med deres maskot Ritter Keule og en hymne, der er blevet sunget af kunstnere som Nina Hagen, føles det at se en Union Berlin-kamp som at være vidne til historie i aktion!

Gå ikke glip af det og book dine billetter til denne sæson!

18. maj 2024
15.30
Mobile E-ticket

Garanteret billetleverandør

Vi har et 30-årigt forhold til at levere billetter til Premier League-kampe. Du er i sikre hænder.

Bestil billetter

Ups! Det ser ud til, at dette produkt er udsolgt i øjeblikket. Vi undskylder for eventuelle ulemper, dette måtte medføre. Du er dog velkommen til at kontakte os for mere information om tilgængelighed, alternativer eller andre spørgsmål, du måtte have.

Du kan kontakte os via vores online chat eller ved at skrive til info@arteudland.dk, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Vil du tilmelde dig vores Nyhedsbrev?

Tilmeld dig i dag, og vi sender dig de seneste tilbud, opdateringer fra dine yndlingsbegivenheder og meget mere...