Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Der er desværre ikke så mange ledige billette til denne pris

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.DiscountFormatted}},- Pris i alt inkl. moms {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Til kassen

Seværdigheder i Venedig

Ingen Venedig-rejse er komplet uden en tur i gondol under broerne – eller hvad? Gondolen flyder frem langs Canal Grande, men passerer også de smukke mindre kanaler, så et kamera er virkelig ikke det, man vil glemme. For dig, der elsker smukt håndværk, anbefaler vi varmt halvdagsturen med båd til Murano, Burano og Torcello, hvor du kan se glaspusterierne, smukke tårne og mosaik. Bestil dine gondoltur og sightseeingture på forhånd, enkelt og… Læs mere

Ingen hits!

Seværdigheder i Venedig

Ingen Venedig-rejse er komplet uden en tur i gondol under broerne – eller hvad? Gondolen flyder frem langs Canal Grande, men passerer også de smukke mindre kanaler, så et kamera er virkelig ikke det, man vil glemme. For dig, der elsker smukt håndværk, anbefaler vi varmt halvdagsturen med båd til Murano, Burano og Torcello, hvor du kan se glaspusterierne, smukke tårne og mosaik. Bestil dine gondoltur og sightseeingture på forhånd, enkelt og bekvemt hos ARTE Udland.

Hvorfor ikke bestille hos ARTE Udland. Takket være et mangeårigt samarbejde med vores agenter tilbyder vi et bredt udbud af underholdning og oplevelser, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste