Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Udflugter omkring og uden for London

London – byen med det hele, og lidt til! Når du har brug for en pause fra storbyens mylder, passer en sightseeingtur lidt uden for London perfekt. Tag med på en tur, og se den pittoreske by, hvor den velkendte tv-serie Downton Abbey blev indspillet. Besøg Windsor Castle, eller gå en tur i charmerende Cotswolds med de små honningfarvede huse med stråtag i et af Englands mest naturskønne områder. Og husk at se mystiske Stonehenge og besøge de berømte… Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Udflugter omkring og uden for London
SE ALLE SEVÆRDIGHEDER I LONDON

London – byen med det hele, og lidt til! Når du har brug for en pause fra storbyens mylder, passer en sightseeingtur lidt uden for London perfekt. Tag med på en tur, og se den pittoreske by, hvor den velkendte tv-serie Downton Abbey blev indspillet. Besøg Windsor Castle, eller gå en tur i charmerende Cotswolds med de små honningfarvede huse med stråtag i et af Englands mest naturskønne områder. Og husk at se mystiske Stonehenge og besøge de berømte bade i Bath. Du kan også tage en afstikker og tilbringe dagen i Paris. Hos ARTE Udland finder du alt dette – og mere til. Heldagstur eller halvdagstur. I kører i førsteklasses og bekvemme busser, der er udstyret med både wi-fi og aircondition. På de fleste ture er guiden med hele tiden. Vi har flere valgmuligheder. Bestil plads på en tur, og oplev mere af Englands skønhed.

Hvis du har svært ved at vælge mellem de mange arrangementer i vores brede udbud, hjælper vi dig gerne lidt på vej. Læs mere på siden Oplevelser i London, hvor vi kommer med tips om alt det, du skal nå i London.

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste