Sightseeing & Turistattraktioner i München – bestil billetter hos ARTE Udland

Oplev München på den bedste måde, og bestil dine sightseeingbilletter på forhånd hos ARTE Udland. Spar tid, og spring køerne over. Bestil enkelt online.

Detalje

Ingen planlagte begivenheder i kategori

Oplev det bedste af München ved at forhåndsbestille en sightseeingtur. Den bedste og mest smidige måde at opleve en ny by på er med en Hop-On Hop-Off-sightseeingbus – køb et pas til 24 timer.

På Frauenplatz, en kort gåtur fra Marienplatz, finder du Frauenkirche, der er byens største kirke og måske mest berømte bygning. Når du går ind i kirken, ser du med det samme Teufelstritt – et mystisk fodspor, der kaldes Djævlens fodspor. Legenden siger, at det sorte mærke var her, djævelen satte sin fod ned. Det overlevede også mirakuløst anden verdenskrig, trods alvorlige skader på resten af katedralen.

Hvis I kører træt i gamle bygninger, kan vi anbefale et besøg i SEA LIFE. Akvariet byder på masser af sjov for alle – og gå endelig ikke glip af fodringen af hajerne.

Ved juletid glitrer byen med vaskeægte julestemning med charmerende julemarkeder og varm glühwein, som varmer kolde hænder.

Til begyndelsen