Sightseeing & Turistattraktioner i Madrid – bestil billetter hos ARTE Udland

I Spaniens hovedstad Madrid møder du det "rigtige" Spanien med brede avenuer og storslåede torve. Slå dig ned på en af de mange restauranter omkring Plaza Mayor, og nyd de lækre tapas

Detalje

Ingen planlagte begivenheder i kategori

I Spaniens hovedstad Madrid møder du det "rigtige" Spanien med brede avenuer og storslåede torve. Slå dig ned på en af de mange restauranter omkring Plaza Mayor, og nyd de lækre tapas. Besøg kongeslottet, og få en guidet rundtur i byen. For fodboldfansene er der sightseeing i byen med et besøg på fodboldarenaen Santiago Bernabéu, Real Madrids hjemmebane! Og for den shoppingglade er der en heldagstur til Las Rozaz Village, som ligger en halv time uden for byen.

Spanien har også en kongelig historie. Besøg det kongelige palads, Palacio Real de Madrid , og se de smukke sale og alt det andet, der er tilgængeligt for offentligheden. Og se, hvad Madrid har at byde på om aftenen. Efter siestaen blomstrer byen igen op til et fantastisk folkeliv! Køb billet på forhånd til vores aftenture med guide, og få et skønt indblik i spaniernes aften- og natteliv. Om dagen kan du udforske byen med smidig Hop-on Hop-off sightseeing og det smarte turistkort. Og hvad med at tage chancen og opleve en af de ældste byer i Europa – Toledo. Hos os kan du bestille billetter til en spændende endagstur, der starter i Madrid. Hos ARTE Udland hjælper vi dig med at opleve byen på en enkel, smidig og spændende måde. Bestil nu! Vi sender billetterne til dig via e-mail.

Til begyndelsen