Shrek’s Adventure! London – Daily Entry

Shrek’s Adventure! London – Daily Entry

Shrek London

Deltag i søgen efter at finde Shrek! En skørt underholdende, interaktiv og nedsænkende oplevelse, hvor hele familien kan rejse gennem Far Far Away som stjernerne i showet.

mere

hurtige fakta

  • datoer 2023-12-01 - 2024-03-31
  • sted Shrek London
United Kingdom, London, SE1 7PB

Indlæser

Deltag i søgen efter at finde Shrek! En skørt underholdende, interaktiv og nedsænkende oplevelse, hvor hele familien kan rejse gennem Far Far Away som stjernerne i showet.

Begynd med at gå om bord på DreamWorks Tours magiske flyvende 4D-bus til Far Far Away, hvor du vil udforske 12 lattermilde eventyrtematiserede live-shows, indsamle de særlige ingredienser, du har brug for, for at finde Shrek og komme sikkert hjem!

Dette enestående eventyr lader dig se, høre, røre og dufte eventyret, med en dosis af Donkeys fjælhed undervejs.

 

Hvad du kan forvente:

Shrek’s Adventure! London tilbyder en nedsænkende fortællingsoplevelse. Det er en gå- og køreattraktion for familien og inkluderer:

  • 12 lattermilde eventyrtematiserede live-shows med skuespillere, fængslende fortælling, specialeffekter og ekstraordinære DreamWorks-animationer
  • Besøg Askepot i Shreks sump, stød på Pus i Støvler, red Pinocchio fra torturhjulet, lav en magisk trylleformular med Muffinmanden og lær kunsten af Kung Fu af Po, selve Dragekrigeren
  • 4D-bus-simuleringsoplevelse
  • Masser af fotomuligheder og masser af interaktive spil

Brugbar information

 

Adresse

Shrek’s Adventure! London, County Hall, Westminster Bridge Rd, SE1 7PB London

 

Hvor skal jeg gå

Shrek’s Adventure ligger inden for nem gåafstand fra flere London Underground-stationer: Waterloo, Embankment, Charing Cross og Westminster.

Waterloo er den nærmeste metrostation til Shrek’s Adventure! London. Waterloo ligger cirka fem minutters gang væk. Forlad stationen og følg skiltene til South Bank.

Embankment og Charing Cross stationer ligger tæt sammen på nordsiden af Themsen. Begge metrostationer er en ti-femten minutters gåtur for at nå Shrek’s Adventure! London. Kryds Hungerford Bridge fra stationen.

Westminster metrostation er den nærmeste station til Big Ben og Houses of Parliament. Fra Westminster metrostation, tag udgang et og følg skiltene til Westminster Pier.

 

Varighed

Turene varer cirka 75 minutter.

 

Åbningstider

Åben hver dag undtagen juledagen

Man, tir, ons, fre: 10:00 til 16:00 (sidste tur)

Torsdag: 11:00 til 16:00 (sidste tur)

Lørdag: 10:00 til 18:00 (sidste tur)

Søndag: 10:00 til 17:00 (sidste tur)

Nogle udvidede åbningstider i skoleferier

Alle åbningstider kan ændres

 

Adgangsinformation

Gæster med nedsat funktionsnedsættelse bør købe en standardbillet og kvalificerer sig til én gratis hjælperbillet. Den gratis billet til hjælperen skal anmodes om ved ankomst til attraktionen ved fremvisning af dokumentation for nedsat funktionsnedsættelse.

Attraktionen er tilgængelig for kørestolsbrugere undtagen for den magiske bus tur. Af sikkerhedsmæssige årsager kan Shrek’s Adventure! London kun tage imod 2 kørestolsbrugere per time. Når du har booket din standardbillet, anbefaler vi at booke din tid til kørestol i forvejen ved at ringe til 0871 221 2837* eller 0333 321 2001 (opgiv din ordrebekræftelse).

Desværre kan vi ikke tillade kørestole med motor i attraktionen.