Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Sightseeingture i Paris inklusive Eiffeltårnet

Du skal selvfølgelig besøge Eiffeltårnet i Paris i forbindelse med din rejse. Vær snedig, og undgå kø. Køb din billet på forhånd til en sightseeingtur, hvor besøg i Eiffeltårnet er inkluderet, og spring køen over. Du kommer forrest i køen, da du har en billet, der tillader indgang via gruppeindgangen i stedet for den almindelige indgang, hvor køen er enorm de fleste dage. Et besøg i Eiffeltårnet er i princippet et must, når du besøger Paris. Her hos ARTE Udland har du en række forskellige alternativer at vælge… Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Sightseeingture i Paris inklusive Eiffeltårnet

Du skal selvfølgelig besøge Eiffeltårnet i Paris i forbindelse med din rejse. Vær snedig, og undgå kø. Køb din billet på forhånd til en sightseeingtur, hvor besøg i Eiffeltårnet er inkluderet, og spring køen over. Du kommer forrest i køen, da du har en billet, der tillader indgang via gruppeindgangen i stedet for den almindelige indgang, hvor køen er enorm de fleste dage. Et besøg i Eiffeltårnet er i princippet et must, når du besøger Paris. Her hos ARTE Udland har du en række forskellige alternativer at vælge mellem. Uanset hvilket alternativ du vælger, kommer du hurtigere ind i Eiffeltårnet. Du kan enten købe billet kun til entre til tårnet (Skip-the-Line-billet) eller sammen med en sightseeingtur i Paris. Her er også alternativer, der inkluderer et måltid eller en sejltur på Seinen.

Husk, at der i sommermånederne er ekstra mange i Paris, som gerne vil op i tårnet, så bestilt dine billetter i god tid!

SE ALLE SEVÆRDIGHEDER I PARIS

Fakta om Eiffeltårnet
Eiffeltårnet imponerer altid. Tårnet er genstand for lyst og fascination og beriget med en spændende historie fyldt med udvikling. Eiffeltårnet blev bygget mellem 1887 og 1889 af Gustave Eiffel. I 1889 stod tårnet klar som den imponerende indgang til verdensudstillingen, der blev afholdt for at fejre 100-årsjubilæet for den franske revolution. Da tårnet blev indviet, var det 300 meter højt. I 1959 tilføjede man flere meter, da man placerede en 24 meter høj tv-mast på toppen.
Hvert år besøger ca. 7 millioner Eiffeltårnet. Hvert syvende år bliver tårnet malet. Til dette skal man bruge 60 tons maling. Eiffeltårnet har, siden det blev bygget, skiftet farve flere gange. Da det først blev bygget, var det mørkerødt, siden har det været gult, og i dag er tårnet brunt. Inde i Eiffeltårnet er der to restauranter. Hos ARTE Udland kan du bestille billetter til sightseeingture, som inkluderer et måltid på en af disse. Det er en fantastisk måde at opleve Eiffeltårnet på og nyde den storslåede udsigt over en af verdens mest populære byer.

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste