Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.DiscountFormatted}},- Pris i alt inkl. moms {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Til kassen

Oplevelser i London

Der er så meget spændende at tage sig til i London. Men det kan være svært at vælge ...
Hvilke musicals går i West End lige nu? Hvordan slipper man for køen til Madame Tussauds? Hvilke Premier League-fodboldkampe kan jeg se, når jeg er i London? Her kommer lidt tips og genveje til en vellykket weekend i London.

SE MUSICAL I WEST END LONDON

Hos os får du specialpriser på billetter i hverdagene og de bedste pladser til de mest populære musicals i Londons West End.
Her finder du alt fra de seneste musicalopsætninger til forestillinger, der har spillet uafbrudt de seneste 25 år, fx Phantom of the Opera og Les Miserables.
Her finder du alle vores shows, musicals og teatre i London!

LIGE NU! Specialpriser på musicals

OPLEV FODBOLD LIVE I LONDON

At se en fodboldkamp live med spillere i verdensklasse på de helt store arenaer er en fantastisk oplevelse. Få en plads til Premier League-fodbold og Championship-holdene i London. Køb dine officielle billetter til yndlingsholdet på forhånd.
Vi har billetter til alle hjemmekampe med Arsenal, Chelsea, Crystal Palace, Charlton, Millwall, Fulham, West Ham, Queens Park Rangers og Tottenham.

SIGHTSEEING & ATTRAKTIONER I LONDON

Nogle ting er du bare "nødt til" at prøve, når du er i London. Bestil billetter til sightseeing og attraktioner i forvejen, og spring kassekøerne over i London. Hos os finder du alt, du gerne vil lave på din London-rejse!

Vores hitliste over aktiviteter i London

HURTIGT, SIKKERT OG ENKELT!

Hurtig, sikker og nem bestiling af dine billetter.
Du bestiller billetterne hurtigt og smidigt direkte på vores website. De fleste billetter kan bestilles direkte, kun ganske få er forespørgselsbilletter. Det betyder, at du ikke skal vente på svar – straks du har bestilt er billetterne dine.

Transport

Glem ikke at bestille billetter til den offentlige transport i London! Vi har både Oyster Card og Travelcard til bus og metro og billetter til hurtigtogene fra lufthavnene Gatwick Express, Heathrow Express, Stansted Express, Gatwick London Airport Thameslink og London Luton Airport Thameslink.

Prisgunstige officielle billetter

Vi har kontakter til officielle forhandlere af billetter, som garanterer os god adgang til billetter til topshows og kampe. Vi kan tilbyde gode pladser til konkurrencedygtige priser.

Lion King

Bestselleren Lion King tager jer med til en anden verden. Her bliver dyrene levende ved hjælp af et ensemble på over 40 skuespillere. Forkæl jer selv med en aften, der bliver et skønt minde for livet.

Mamma Mia!

Mere end 30 millioner mennesker verden over har forelsket sig i karakterne, handlingen og musikken i MAMMA MIA!