Hvad vil du lave i London? Oplevelser i London – Bestil hos ARTE Udland.

Vores bedste tips til oplevelser i London

Der er så meget spændende at lave i London. Og nogle gange kan det godt være svært at vælge ...  Der er hele tiden så meget at se, lave og opleve, at det faktisk er helt umuligt at få alt med, hvis listen bare skal begrænses en lille smule.
Hvilke musicals går i West End lige nu? Hvordan kommer man hurtigere ind på Madame Tussauds? Hvilke fodboldkampe i Premier League kan jeg se, når jeg er i London? Her kommer et par tips og genveje til et vellykket ophold i London. 

SE MUSICAL I WEST END LONDON

Et besøg i London er ikke komplet uden en musicalforestilling. Hos ARTE Udland finder du billetter til alt fra de senest opsatte musicals til dem, der har spillet uafbrudt de seneste 25 år, fx The Phantom of the Opera og Les Miserables.

Specialpris!
Til de fleste forestillinger kan du købe billetter hos os til specialpris – og få de bedste pladser i teateret. Det er priser, som du kun kan opnå, hvis du bor uden for England. Specialprisen gælder oftest mandag til torsdag, men visse forestillinger også om fredagen samt matinéforestillingen om lørdagen.

Her ser du alle forestillinger, hvor vi tilbyder Specialpriser på musicals.

Vi har et stort udbud af musicals i London – og vi fylder hele tiden på med nye forestillinger. Her finder du billetter til vores musicals i London.

Middagspakke!
Vi tilbyder prisgunstige pakker, som inkluderer både billet til musicalen og en skøn middag inden forestillingen. Her har vi samlet alle vores middagspakker i London.

Vi hjælper dig!
Nedenfor finder du en vejledning til dit valg af musicalbilletter. Bestil nu, og vær garanteret pladser!

Klassikere:

 • Les Miserables. Storartet, gribende og smuk. Musicalen er baseret på Victor Hugos mesterværk De elendige (1862).
 • The Phantom of the Opera. Andrew Lloyd Webbers "kronjuvel" – en musical du bare må se! Med uforglemmelig og gribende musik følger vi mystikken omkring fantomet på operaen og hans kærlighed til den smukke Christine.
 • Hamilton. Historien om Amerikas 'founding father' fremført i en skøn blanding af hip-hop, jazz, blues, rap, R&B og Broadway. Vinder af af 11 Tony Awards.

Familieforestillinger:

 • The Lion King – Løvernes konge. Tag med løveungen Simba og hans venner på eventyr. Disneys fantastiske film kommer til live på scenen i denne mageløst veludførte og storslåede musical. Velegnet til alle aldre!
 • Wicked. Følg den gode og den onde heks på deres rejse i landet Oz. En fantastisk historie om uventet venskab, om kærlighed og trolddom. Alt sammen fremført til klassisk musicalmusik. En storslået forestilling, du aldrig vil glemme.
 • Matilda the Musical. Prisbelønnet musical baseret på Roald Dahls elskede fortælling om den lille fantasifulde pige Matilda Vidrigsson. En historie om venskab, familie, konflikt og overnaturlighed.
 • Everybody’s Talking About Jamie. Se denne skønne feel good-forestilling, der tager dig med ind i en boble af lykke!! En historie om det at være udenfor og om mod. En moderne Billy Elliot-historie fyldt med musikalsk glæde og fantastiske dansenumre.
 • Come From Away. En musical om flypassagererne, der ankommer til en lille by i Canada, mens mareridtet den 9/11 udspiller sig i New York. En forestilling fyldt med håb, medmenneskelighed og fællesskab. Baseret på virkelige begivenheder.
 • Mary Poppins. Disneys prisbelønnede musical om verdens mest berømte barnepige vender tilbage til London og West End.

Hyld et idol:

 • Thriller Live. En spektakulær og oktanfyldt forestilling, der hylder The King of Pop – Michael Jackson – og The Jackson 5.
 • Mamma Mia! Uafbrudt succes i West End siden 1999! Den ultimative feel good-musical fyldt med humor, kærlighed, drama og masser af ABBAs uforglemmelige hits.
 • Tina – the Tina Turner Musical. Fra en ydmyg og bly pige Tennessee til dronningen af rock’n’roll. Historien om en af verdens bedst sælgende kvindelige kunstnere gennem tiden. Tina Turner har selv været med til at skrive denne musical, der er fyldt med hendes uforglemmelige hits.
 • & Juliet. Hvad ville der være sket, hvis Julie havde skiftet mening og ikke havde taget sit eget liv?En kavalkade af vor tids største hits fra hitmageren Max Martin giver et herligt twist på den klassiske historie, vi alle kender så godt.

Set på film:

 • School of Rock. Se, hvordan klassen af velbjergede superelever forvandles til et vanvittigt rockband med vikaren Dewie i spidsen. Baseret på filmen af samme navn og med musik af Andrew Lloyd Webber.
 • 9 to 5 - The Musical. Den ikoniske filn "Nine to Five" fra 1980 bliver nu til musical!
 • Waitress. Musicalen er en hyldest til venskab, moderskabet og styrken til at forfølge sine drømme.
 • Sister Act - Halløj i klosteret. Whoopi Goldberg indtager scenen sammen med Jennifer Saunders sommeren 2020.
 • The Prince of Egypt. Baseret på ”DreamWorks” animerede film med samme navn. En spændende, kraftfuld og positiv hyldest til tro og håb.
 • Pretty Woman: the musical! En af Hollywoods mest elskede romantiske historier kommer nu til Londons West End som musical.

Humor og glitter:

 • The Book of Mormon. En forestilling fyldt med vanvittig humor, der byder på mange skønne sang- og dansenumre, fremført af steppende missionærer til Afrika-inspirerede toner. Skabt af teamet bag South Park og Avenue Q.
 • Hairspray. Denne hjertevarme musical fyldt med velkendte hits opføres på London Coliseum i 12 uger fra april 2020.

TEATER

I London har vi også billetter til flere forestillinger. Gå fx ikke glip af den klassiske Mousetrap – Agatha Christies thriller, der har spillet siden 1952. Her finder du billetter til vores forestillinger i London.

SHOW

Få en hel aften med middag og show i forbindelse med dit ophold i London! Her finder du billetter til vores shows!

OPERA & BALLET

Hos os kan du købe billetter til opera og ballet i London. Her bestiller du dine billetter og sikrer dig pladser inden din rejse.

Her finder du billetter til alle scene- og forlystelsesoplevelser hos ARTE Udland.

arte-udland-musicals-480x480.jpg

OPLEV FODBOLD LIVE I LONDON

Ikke meget slår en live fodboldkamp med spillere i verdensklasse på de helt store arenaer. Køb dine fodboldbilletter i London på forhånd hos ARTE Udland, og oplev den magiske stemning på tribunen blandt tusindvis af dedikerede fans! Fodbold er den perfekte oplevelse for alle i familien! Vær garanteret pladser til Premier League-fodbold og Championship-holdene allerede i dag!

Vi har billetter til alle hjemmekampe med London-holdene:

Når de hold, vi sælger billetter til, kvalificerer sig, sælger vi også billetter til deres hjemmekampe i andre cup-turneringer og ligaer. Champions LeagueEuropa LeagueFA CupDen engelske ligacup

Hos ARTE Udland kan du også købe billetter til udvalgte kampe med det engelske fodboldlandshold, når de spiller i London.

arte-udland-premier_league.jpg

SIGHTSEEING & ATTRAKTIONER I LONDON

I London er udbuddet af sightseeing og turistattraktioner enormt! Her er virkelig noget for enhver, og rejsen starter hos os hos ARTE Udland! Vi har både entrebilletter til kendte turistattraktioner og billetter til spændende sightseeingture – både i og uden for London. Din London-tur bliver ikke komplet uden en traditionel Afternoon Tea. Vi har et stort udbud af Afternoon Tea at vælge mellem. Spar både tid og penge. Bestil dine billetter i forvejen hos ARTE Udland!

Vi hjælper dig!
Nedenfor finder du en vejledning til dit valg af musicalbilletter og turistattraktioner i London.
Bestil billetter med det samme, og hav planlægningen klar til jeres rejse!

ENTREBILLETTER
Her finder du entrebilletter til Londons berømte turistattraktioner. Madame Tussauds, London Eye og meget mere!

Vores hitliste over aktiviteter i London

arte-udland-madame_tussauds.jpg

SIGHTSEEINGTURE I LONDON
Her
har vi samlet en række spændende sightseeingture, hvor du sammen med en kompetent guide kommer rundt i denne spændende metropol.

Vores bedste tips:

SIGHTSEEINGTURE UDEN FOR LONDON
Her
har vi samlet sighteeingture uden for London. Når du har brug for en pause fra storbyens mylder, passer en sightseeingtur lidt uden for London perfekt. Besøg den pittoreske by, hvor den velkendte tv-serie Downton Abbey blev optaget, oplev Windsor Castle eller gå rundt i det charmerende Cotswolds. Besøg i de berømte bade i Bath, eller oplev det mystiske Stonehenge. Her finder du maser af spændende sightseeing.

AFTERNOON TEA

Tag en pause fra storbyens mylder, og gør plads i maven til Afternoon Tea!

Vores bedste tips:

 

Grosvenorhouse-afternoon-tea-table-by-window

HURTIGT, SIKKERT OG ENKELT!

Hurtig, sikker og nem bestiling af dine billetter.
Du bestiller billetterne hurtigt og smidigt direkte på vores website. De fleste billetter kan bestilles direkte, kun ganske få er forespørgselsbilletter. Det betyder, at du ikke skal vente på svar – straks du har bestilt er billetterne dine.

TRANSPORT

Glem ikke at bestille billetter til den offentlige transport i London! Vi har både Visitor Oyster Card og Travelcard til bus og metro og billetter til hurtigtogene fra lufthavnene Gatwick Express, Heathrow Express, Stansted Express, Gatwick London Airport Thameslink og London Luton Airport Thameslink.

Travelcard eller Visitor Oyster Card?
Hvis du skal til London, er det helt klart mest smidigt at have billet til metro og bus klar, allerede inden du rejser – på den måde sparer du tid og kan tage hul på rejsen med det samme!

 • Hvis du er i London 4-7 dage, er Travelcard et prisgunstigt kort – du kan vælge et kort til centrum (zone 1-2) eller et kort, der dækker alle zoner (1-6). Læs mere og bestil dit Travelcard her.

Hvis du er i London 1-3 dage eller kun rejser med den kollektive trafik et par gange under et længere ophold, er Visitor Oyster Card en god løsning for dig. Det er et fleksibelt rejsekort, hvor du kun bliver debiteret for de antal rejser, du foretager. Og med et Visitor Oyster Card koster det ca. 50 % mindre, end hvis du betaler for rejsen kontant. Hvis du skal tanke kortet op med flere penge, kan du gøre det i London. Læs mere og bestil dit Visitor Oyster Card her.

arte-udland-oystercard.jpg

PRISGUNSTIGE OFFICIELLE BILLETTER

Vi har kontakter til officielle forhandlere af billetter, som garanterer os god adgang til billetter til topshows og kampe. Vi kan tilbyde gode pladser til konkurrencedygtige priser.

HELE VORES UDBUD I LONDON