Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

______________________

Oplysninger om Corona og ændring af ejerskab

Læs mere
Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Musicals New York

Et besøg i New York er ikke komplet uden en musicalforestilling. Til en række musicals kan vi tilbyde billetter til specialpris – så køb billetter til musicalen hos os, inden du rejser, og vær garanteret pladser! Se fx Summer: The Phantom of the Opera, Pretty Woman eller Chicago, og spar penge i forhold til at købe billetterne på Broadway. Hos Arte Udland køber du let, trygt og smidigt billetter til de hotte musicalscener i New York. Find inspiration, og vælg mellem de mange forskellige musicals. Vælg mellem klassikere som The Phantom of the Opera, The Lion King eller Les Miserables eller de nyeste anmelderroste succeser på Broadway. Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Musicals New York

Et besøg i New York er ikke komplet uden en musicalforestilling. Til en række musicals kan vi tilbyde billetter til specialpris – så køb billetter til musicalen hos os, inden du rejser, og vær garanteret pladser! Se fx Summer: The Phantom of the Opera, Pretty Woman eller Chicago, og spar penge i forhold til at købe billetterne på Broadway. Hos Arte Udland køber du let, trygt og smidigt billetter til de hotte musicalscener i New York. Find inspiration, og vælg mellem de mange forskellige musicals. Vælg mellem klassikere som The Phantom of the Opera, The Lion King eller Les Miserables eller de nyeste anmelderroste succeser på Broadway.
Her er noget for enhver smag. Familier, singler, par, børn og dig, som gerne vil hylde dine idoler. Her finder du lidt hjælp til at finde rundt i vores store udvalg af musicals og alt det andet, du kan lave i forbindelse med dit besøg i New York.

Vi tilbyder også billetter til shows, teater/forestillinger og opera- og balletforestillinger.

Broadway er en af verdens største teaterdistrikter og er opkaldt efter gaden Broadway på det centrale Manhattan. De fleste teatre, næsten 40 forskellige, finder man ikke på selve gaden Broadway, men i de omkringliggende sidegader. Man kan høre forskellige betegnelser, fx Off-Broadway-opsætninger, som er det begreb, man bruger om mindre opsætninger med en kapacitet på mindre end 200 pladser. De store produktioner har ofte plads til 1.000–2.000 personer. Du sikrer dig pladser, ofte til en lavere pris end på rejsemålet. Brug tiden på andet end at stå i kø, og gå direkte til teateret, når forestillingen starter.

Vi samarbejder kun med officielle forhandlere, som har direkte aftale med teatrene. Vi har altid skandinavisk kundeservice.

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste