Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.DiscountFormatted}},- Pris i alt inkl. moms {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Musicals London

Et besøg i London er ikke komplet uden en musical. Til en række musicals kan vi tilbyde billetter til specialpris – en pris, du kun kan opnå, hvis du køber billetterne, inden du rejser til London. Se fx Phantom of the Opera, Thriller Live, Wicked eller Mamma Mia! til specialpris. Her hjælper vi dig med valg af forestilling og alt det andet spændende og sjove, du kan lave i forbindelse med din rejse! Hos ARTE Udland køber du enkelt, trygt og smidigt musicalbilletter til de hotte musicalscener i London – så vær garanteret billetter til musicalen hos os, inden du rejser! Læs mere

Filter (DK) Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sortera (DK)

Ingen hits!

Musicals London

Et besøg i London er ikke komplet uden en musical. Til en række musicals kan vi tilbyde billetter til specialpris – en pris, du kun kan opnå, hvis du køber billetterne, inden du rejser til London. Se fx Phantom of the Opera, Thriller Live, Wicked eller Mamma Mia! til specialpris. Her hjælper vi dig med valg af forestilling og alt det andet spændende og sjove, du kan lave i forbindelse med din rejse! Hos ARTE Udland køber du enkelt, trygt og smidigt musicalbilletter til de hotte musicalscener i London – så vær garanteret billetter til musicalen hos os, inden du rejser! Find inspiration – og vælg mellem klassikere som Phantom of the Opera, moderne klassikere som ABBAs Mamma Mia! og de allernyeste, kritikerroste succeser i West End. Her er noget for alle. Familier, singler, par, børn og dig, som gerne vil hylde dine idoler.

Vil tilbyder også billetter til shows og teater/skuespil.

West End i London er egentlig et område i London, men man omtaler ofte Londons teaterområde med navnet West End. Der er over 35 forskellige teatre mellem The Strand i syd, Oxford Street i nord, Regent Street mod vest og Kingsway i øst. De mest kendte gader er Drury Lane, Shaftesbury Avenue og The Strand. Her ligger teatrene tæt, og lige inden forestillingernes start om aftenen, ofte omkring kl. 19–20, er der fyldt med mennesker og køer, der snor sig hen ad gaden. Hvis man planlægger at spise middag før forestillingen, er det en god idé at bestille bord inden.

Vi samarbejder kun med officielle forhandlere, som har direkte aftale med teatrene. Vi har altid skandinavisk kundeservice.

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste