ABBA Voyage i London!

ABBA Voyage at the ABBA Arena in London

ABBA Arena, London

ABBA Voyage er den længe ventede koncert fra en af tidernes største popgrupper. Med en playliste af hitsange kan du se ABBA's avatars akkompagneret af et 10-mands liveband på den specialbyggede ABBA Arena i London.

mere

hurtige fakta

  • datoer 2022-05-27 - 2024-11-25
  • sted ABBA Arena, London
London

billetter

Indlæser

ABBA Voyage er ikke en almindelig koncert, og kun en popgruppe så episk som den svenske kvartet kunne levere en forestilling af denne skala. Med en sætliste af hit-sange kan du se avatars af ABBA's medlemmer give en fantastisk optræden, akkompagneret af et 10-mands liveband, i den specialbyggede ABBA Arena i London.

Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad og Benny Andersson kommer til live på scenen ved hjælp af den nyeste og mest ekstraordinære teknologi inden for bevægelsesfange, så deres avatars (eller bedre sagt, ABBA-tarer!) virker så virkelige, at det er utroligt.

Ved at udviske grænserne mellem det fysiske og digitale vil magien fra ABBA på scenen blæse dig væk med en vidunderlig medley af nogle af deres mest populære sange, spillet af et fantastisk 10-mands liveband og forstærket af utrolig belysning og effekter.

Rejs tilbage til popmusikkens storhedstid med hits som SOS, Knowing Me Knowing You, Chiquitita, Fernando, Mamma Mia, Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), Voulez Vous, Waterloo, Dancing Queen og The Winner Takes It All, for at nævne nogle få.

Efter fem års arbejde er det den ABBA-optræden, verden har ventet på!

ABBA spillede kun få koncerter i Storbritannien, hvoraf den sidste fandt sted i 1982, så dette vil give livslange fans en længe ventet chance for at nyde musikken i dens levende form, mærke energien fra et publikum, der deler deres kærlighed til sådanne tidløse sange, og endnu en gang kunne sende ABBA en mental Tak for musikken!

ABBA Voyage er ekstremt populær, så vi anbefaler at booke dine billetter så snart som muligt for ikke at gå glip af det!

Vigtig information:

Koncerten indebærer brug af omfattende blinkende lys, kinetisk belysning, laser og strobelyseffekter.

Bemærk venligst, at dansegulvet kun er til stående.

Anbefalet alder: 6+ år.

Børn under 3 år vil ikke få adgang til stedet. De der er 16 år eller yngre skal være i følgeskab af en voksen og må ikke sidde alene i arenaen. Dansegulvsområdet anbefales ikke til personer under 16 år.

Billetter til dansegulvet:

Kom tættere på handlingen med vores billetter til dansegulvet. Disse billetter gælder kun for stående (eller dansende), så du vil være tættere på scenen end alle andre og have frihed til at danse hvor som helst inden for området.

Showinformation:

Koncerten varer cirka 90 minutter og der er ingen pause, så du kan nyde så meget sang og dans som muligt. Dørene åbnes 1 time og 45 minutter før koncertens start. Bemærk, at forestillingen begynder præcist på de angivne koncerttider.

Stedsinformation:

Nærmeste station: Pudding Mill Lane (DLR - Docklands Light Railway)

Nærmeste undergrundsstation: Stratford (Central & Jubilee linjer)

Nærmeste National Rail-station: Stratford International

Gåturen til ABBA Arena fra Stratford tager cirka 25 minutter. Alternativt kan du skifte på Stratford station for at komme på DLR (Docklands Light Rail) mod Canary Wharf fra spor 4a og tage toget en station til Pudding Mill Lane.

Busser: 25, 108, 276, 425, D8

Natbusser: N8, N25, N205