ABBA Voyage  at the ABBA Arena in London

ABBA Voyage at the ABBA Arena in London

ABBA Voyage er den længe ventede koncert fra en af tidernes største popgrupper. Med en playliste af hitsange kan du se ABBA's avatars akkompagneret af et 10-mands liveband på den specialbyggede ABBA Arena i London.

Mobile E-ticket
Billetter fra563 kr.

Om

ABBA Voyage er ikke en almindelig koncert, og kun en popgruppe så episk som den svenske kvartet kunne levere en forestilling af denne skala. Med en sætliste af hit-sange kan du se avatars af ABBA's medlemmer give en fantastisk optræden, akkompagneret af et 10-mands liveband, i den specialbyggede ABBA Arena i London.

Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad og Benny Andersson kommer til live på scenen ved hjælp af den nyeste og mest ekstraordinære teknologi inden for bevægelsesfange, så deres avatars (eller bedre sagt, ABBA-tarer!) virker så virkelige, at det er utroligt.

Ved at udviske grænserne mellem det fysiske og digitale vil magien fra ABBA på scenen blæse dig væk med en vidunderlig medley af nogle af deres mest populære sange, spillet af et fantastisk 10-mands liveband og forstærket af utrolig belysning og effekter.

Rejs tilbage til popmusikkens storhedstid med hits som SOS, Knowing Me Knowing You, Chiquitita, Fernando, Mamma Mia, Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), Voulez Vous, Waterloo, Dancing Queen og The Winner Takes It All, for at nævne nogle få.

Efter fem års arbejde er det den ABBA-optræden, verden har ventet på!

ABBA spillede kun få koncerter i Storbritannien, hvoraf den sidste fandt sted i 1982, så dette vil give livslange fans en længe ventet chance for at nyde musikken i dens levende form, mærke energien fra et publikum, der deler deres kærlighed til sådanne tidløse sange, og endnu en gang kunne sende ABBA en mental Tak for musikken!

ABBA Voyage er ekstremt populær, så vi anbefaler at booke dine billetter så snart som muligt for ikke at gå glip af det!

Garanteret billetleverandør

Vi har et 30-årigt forhold til at levere billetter til Premier League-kampe. Du er i sikre hænder.

Bestil billetter

Antal billetter

Dato

Tid

Vil du tilmelde dig vores Nyhedsbrev?

Tilmeld dig i dag, og vi sender dig de seneste tilbud, opdateringer fra dine yndlingsbegivenheder og meget mere...