Windsor Castle, Stonehenge & Bath

Windsor Castle, Stonehenge & Bath

 • Entré til Windsor Castle
 • Entré til Stonehenge
 • Entré til Roman Baths eller egen tid i Bath – du vælger selv

Besøg Windsor Castle, Stonehenge, det over 5000 år gamle mysterie, og oplev den gamle by Bath - omgivet af "slukkede" vulkaner og kendt for sine gamle romerske bade. Dagen begynder med besøg på Windsor Castle, den kongelige families hjem i 900 år, og det største og ældste beboede slot i verden. Her besøger I de pragtfulde State Apartments som stadig anvendes til kongelige audienser. I har også tid til at se slottets omgivelser og St George's Chapel fra 1300-tallet, hvor konge og dronninger, inklusive Henry VIII og hans 3. hustru Jane Seymour, ligger begravet.

Turen fortsætter til Stonehenge – en enestående, forhistorisk verdensarv som er omgivet af gravhøje fra oldtiden. Der er mange spørgsmål omkring hvem det var der byggede Stonehenge, hvorfor og hvordan de fik stenene hertil? Det 5000 år gamle mysterium om Stonehenge forundrer t.o.m. eksperterne og vil sikkert også til at få dig til at begynde at undres.

De romerske bade, Roman Baths, er bygget omkring varme kilder, som har bistået med vand i mere end 2000 år. I romertiden byggede man et stort tempel ved siden af den hellige kilde. Vandet mentes at have helende egenskaber og lokkede besøgende til fra hele Romerriget.
Du vælger! Når du bestiller dine billetter, vælger du selv, om du vil købe turen med billetter til de romerske bade, eller om du kun vil slentre omkring i den smukke by.

Turen køres af Evan Evans Tours, som har mere end 80 års erfaring med sightseeing. Fordele ved at bestille denne tur hos ARTE Udland og Evan Evans Tours:

 • Veluddannet guide.
 • Under de dele af turen, der foregår uden for bussen, anvendes det topmoderne VOX Radioguide®-system, hvor du får dit eget headset, så du ikke går glip af noget af det, guiden fortæller.
 • Busserne, der er af mærket Mercedes-Benz, er alle luksusbusser, komfortable og med aircondition.
 • Gratis WiFi i busserne.
 • Du betaler mindre for turen hos os end direkte hos Evan Evans Tours.
Billetter fra1.317 kr.

Om

Turen avgår daglig.
Undtagelse:

 • Visse datoer er Windsor Castle lukket for besøgende. Turen inkluderer i de tilfælde i stedet besøg på Hampton Court Palace.
  Gælder følgende datoer: 18-19/4, 21/4 2–3/5, 18/5, 14/6, 16-17/6
 • Visse datoer er State Apartments på Windsor Castle lukket. Turen inkluderer i de tilfælde i stedet besøg på Queen Mary's Dolls House og St. Georges Chapel.
  Gælder følgende datoer: 22/3, 2-3/5, 18/6

Turen afgår fra Victoria Coach Station, og slutter ved Victoria Train Station.

Børn under tre år rejser gratis og har ikke brug for en billet.

Hvis du vil have hjælp med at vælge flere arrangementer i London, hjælper vi dig gerne lidt på vej. Læs mere på siden Oplevelser i London, hvor vi kommer med tips om alt det, du skal nå i London.

Garanteret billetleverandør

Vi har et 30-årigt forhold til at levere billetter til Premier League-kampe. Du er i sikre hænder.

Bestil billetter

Dato

Tid

Vil du tilmelde dig vores Nyhedsbrev?

Tilmeld dig i dag, og vi sender dig de seneste tilbud, opdateringer fra dine yndlingsbegivenheder og meget mere...