Fodboldbilletter – billetter til fodbold hos ARTE Udland

FODBOLD BILLETTER TIL EUROPAS BEDSTE FODBOLD

PREMIER LEAGUE - LA LIGA - SERIE A - LIGUE 1 - BUNDESLIGA - CHAMPIONSHIP

  • Officielle kampbilletter
  • Vi arbejder direkte med klubberne
  • Fleksibel billetlevering
  • Trygt at bestille med ARTE Udland - vi har solgt billetter siden 1978

Køb dine billetter på forhånd til de største hold i den spanske, franske og engelske fodboldliga. Her finder du fodbold i verdensklasse – La Liga, Ligue 1, Premier League og Championship! ARTE Udland har som officielle forhandlere siden 1978 solgt titusindvis af fodboldbilletter til europæisk ligafodbold. Takket være et mangeårigt samarbejde med klubberne tilbyder vi et bredt udvalg af officielle kampbilletter, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice. 

Detalje
Dato
Sorter

PREMIER LEAGUE - LA LIGA - SERIE A - LIGUE 1 - BUNDESLIGA - CHAMPIONSHIP

Køb dine billetter på forhånd til de største hold i den spanske, franske, tyske, italienske og engelske fodboldliga. Her finder du fodbold i verdensklasse – La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A, Premier League, Championship! Vi er officiel forhandler af både fodboldbilletter og fodboldpakker til de største hold. Bestil dine fodboldbilletter og hotel samtidigt før din fodboldrejse – så leveres dine billetter direkte til dit hotel. Når hold, som vi sælger billetter til, kvalificerer sig  til Champions League, Copa del Rey, Europa League, FA Cup eller Spanish Super Cup, sælger vi også billetter til disse kampe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – så får du informationen, så snart billetterne frigives. Fodboldsæsonen strækker sig fra august til maj hvert år, og de forskellige ligaer trækker lod om den efterfølgende sæson i sommerperioden. Du kan bestille billetter til Premier LeagueChampionship och League One omkring sankthans, da lodtrækningen sker midt i juni. Lodtrækningen til La Liga sker i midten/slutningen af juli, og lodtrækningen til Serie A sker som regel i slutningen af juli.

Til begyndelsen