Kronjuvelerne i London tur med flodkrydstogt.

Kronjuvelerne i London tur med flodkrydstogt.

London Stadium

Denne tur vil tage dig med på en historisk rejse gennem London i selskab med en Ekspertguide. Tilbring en eftermiddag med at udforske to af byens mest berømte og emblematiske vartegn: St. Pauls Katedral og Tower of London, og afslut dagen med en smuk krydstogttur ned ad floden Themse... mere

hurtige fakta

  • datoer 2019-10-22 00:00:00 - 2024-03-31 23:59:00
  • sted London Stadium
Queen Elizabeth Olympic Park, London E20 2ST, UK

Indlæser

Denne tur vil tage dig med på en historisk rejse gennem London i selskab med en Ekspertguide. Tilbring en eftermiddag med at udforske to af byens mest berømte og emblematiske vartegn: St. Pauls Katedral og Tower of London, og afslut dagen med en smuk krydstogttur ned ad floden Themsen.

Højdepunkter:

  • Nyd en historisk rejse gennem London  
  • Besøg to af Londons mest berømte bygninger  
  • Forundr dig over størrelsen og pragten af St. Pauls Katedral  
  • Opdag den makabre historie om Tower of London  
  • Marvel på den værdifulde samling af kronjuveler  
  • Tag en smuk krydstogttur ned ad Themsen

Turinformation:

St. Pauls Katedral:

Det første spændende stop på denne tur vil være ved St. Pauls Katedral, en af ​​Londons mest berømte vartegn. Denne storslåede kuppelkatedral er en af ​​de mest genkendelige seværdigheder i London og stadig en symbolsk del af byens skyline, selv efter 300 år!

Designet af Sir Christopher Wren tog det 35 år at bygge dette mesterværk, efter at den tidligere gotiske katedral på samme sted blev næsten ødelagt i den store brand i London i 1666. Dens konstruktion mellem 1675-1710 i engelsk barokstil imponerede datidens londonere og fortsætter med at imponere både londonere og besøgende den dag i dag!

Den har overlevet Suffragette-angreb og krigsbombskader, men forblev stadig det højeste bygning i London indtil 1963, mens kuppelen stadig er en af de højeste i verden.

Og det er kun ydersiden! Indvendigt finder vi ikke færre end syv kapeller, en fantastisk og uvurderlig samling af kunst og skulptur og Europas største krypt, hvilket gør St. Pauls til en ægte historisk og religiøs skat.

Opdag historien om katedralen med en guidet tur og en 270 graders filmoplevelse.

Tower of London

The Tower of London, med dens berygtede baggrund af fængsling, mord og henrettelse, er en fascinerende historisk borg, der har spillet en vigtig rolle i britisk historie.

Fæstningen blev grundlagt i 1066 som en del af den normanniske erobring, da Vilhelm Erobreren begyndte konstruktionen af White Tower, der gav stedet sit navn.

Det har været brugt som fængsel, kongelig residens og henrettelsessted. Den sidste person, der blev henrettet der, var i 1941, og gennem årene har spioner, kriminelle og endda dronninger mødt deres blodige ende ved tårnets bøddel.

Tower of London huser også den uvurderlige og berømte Crown Jewels Collection. Denne samling af kongelige ceremonielle genstande inkluderer dyrebare ædelstene og guld samt Star of Africa, verdens største skårne diamant. Det indeholder også en samling af kroner, rober og andre genstande til ceremoniel regalia. Samlingen er den mest historisk komplette af nogen regalier i verden.

Og sidst men ikke mindst, kan vi ikke tale om Tower of London uden at nævne tårnens ravne! En gruppe på omkring et dusin fastboende ravne, hvis tilstedeværelse menes at beskytte tårnet og kronen. Overtro siger, at "hvis Tower of London ravne er tabt eller flyver væk, vil kronen falde, og Storbritannien med den." Glem ikke at se, hvor mange du kan få øje på under dit besøg!

Thames River Cruise

Efter at have besøgt Tower of London, skal du ned til Tower Pier og boarde den næste tilgængelige båd for at nyde en malerisk tur ned ad floden Themsen. Opdag den smukke udsigt over London fra vandet, mens du sejler mod Westminster Pier, ved siden af de ikoniske Houses of Parliament.

Afgangssted: Evan Evans Office

Evan Evans Tours, Vauxhall Bridge Road, London, UK (deres team vil vente på at byde dig velkommen på deres kontorer på 258 Vauxhall Bridge Road, beliggende cirka 5 minutters gang fra London Victoria Train Station og Victoria Underground Station. Kom venligst kl. 12:45 for boarding.

Slutpunkt: Westminster Pier

Turen slutter ved Westminster Pier, hvor du nemt kan få adgang til London Underground fra Westminster Station samt London Bus Services eller lokale taxaservices.

 

Vigtig information:

-Turen starter kl. 13:00 ved Evan Evans-kontoret på 258 Vauxhall Bridge Road, London, SW1V 1BS (boarding starter kl. 12:45)

-Turen slutter ca. kl. 17:30 ved Westminster Pier

-Gæster kan vælge at tage flodkrydstogtet en anden dag og i stedet afslutte turen ved Tower of London i stedet for Westminster Pier

-St. Pauls Katedral er lukket for besøgende om søndagen og under særlige begivenheder.

-På disse dage vil vi stoppe for at tage billeder uden for St. Pauls Katedral og bruge længere tid ved Tower of London -Bemærk, at der er en del trapper i White Tower i Tower of London, og der er i øjeblikket ingen handicapadgang. -Besøget indebærer også at gå på ujævne og brostensbelagte overflader, så det anbefales at have passende fodtøj på.

Inkluderet:

-Ekspertguide Wi-Fi om bord

-Personlig lydheadset

-Superior turistbus med USB-opladningsporte om bord

-Indgang og guidet tur i St. Paul's Katedral (hvis muligheden er valgt)

-Indgang og guidet tur i Tower of London (hvis muligheden er valgt)

-Flodkrydstogt mellem Tower Pier og Westminster Pier 

Ikke inkluderet:

-Frokost Hotel afhentning eller aflevering