Billetter til Manchester United – fodbold hos ARTE Udland

Som en af verdens største og mest succesfulde klubber går der ikke længe mellem, at Manchester United, The Red Devils, henter en ny titel hjem. Bl.a. er Manchester United 20-dobbelte engelske mestre og tredobbelte Champions League-vindere. Hjemmebanearenaen Old Trafford har plads til hele 75.000 tilskuere, men man skal alligevel være ude i god tid for at få billetter. ARTE Udland tilbyder kun officielle billetter, efter at have arbejdet med Premier League i næsten 30 år.

Med en stolt historie, der strækker sig over et århundrede, står Manchester United som et ikonisk symbol på sportslidenskab, dedikation og triumf.

Verdensklasse spillere, historiske præstationer og en ubøjelig forpligtelse til succes betyder, at Manchester United tilbyder en unik mulighed for at være en del af fodboldhistorien.

Gå ikke glip af din chance for at være en del af den historie og book dine fodboldbilletter i god tid!

Hos ArteUdland arbejder vi direkte sammen med klubben og sælger kun officielle, autoriserede billetter!

Denne sæson bliver særligt spændende, da den danske angriber Rasmus Højlund har skrevet kontrakt med Manchester United!

Rasmus Højlund har underskrevet en kontrakt med Manchester United, der løber indtil juni 2028, med mulighed for et yderligere år, afhængigt af international godkendelse.

I den unge alder af 20 år har angriberen scoret 27 mål i 87 klubkampe, herunder 10 i Italien for Atalanta i sidste sæson. Allerede en del af det danske A-landshold har Højlund scoret seks mål i sine seks kampe for Danmark.

Detalje
Dato
Sorter

Som en af verdens største og mest succesfulde klubber går der ikke længe mellem, at Manchester United, The Red Devils, henter en ny titel hjem. Bl.a. er Manchester United 20-dobbelte engelske mestre og tredobbelte Champions League-vindere. Hjemmebanearenaen Old Trafford har plads til hele 75.000 tilskuere, men man skal alligevel være ude i god tid for at få billetter. ARTE Udland tilbyder både kampbilletter og billetter i kombination med et af vores udvalgte hoteller med central beliggenhed og i smidig afstand fra arenaen.

ARTE Udland har som officielle forhandlere siden 1992 solgt titusindvis af fodboldbilletter til europæisk ligafodbold. Takket være et mangeårigt samarbejde med klubberne tilbyder vi et bredt udvalg af officielle kampbilletter, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

Til begyndelsen