Musicalen The Drifters Girl i London – billetter hos ARTE Udland

The Drifters Girl i London

Garrick Theatre - LON

”The Drifters Girl” er historien om en af verdens førende musikgrupper og om kvinden, der hjalp dem til succes.

mere

hurtige fakta

  • datoer 2021-11-04 - 2022-10-15
  • sted Garrick Theatre - LON
London

billetter

Indlæser

”The Drifters Girl” er historien om en af verdens førende musikgrupper og om kvinden, der hjalp dem til succes.

Faye Treadwell var The Drifters hårdtarbejdende manager og havde ét mål for øje ─ at få bandet til tops på hitlisterne. Historien om The Drifters er en følelsesmæssig rutsjetur og en fortælling om verdensturneer, bedst sælgende album, personlige tragedier og intense retssager.

The Drifters blev dannet i 1953, og Faye overtog ansvaret i 1967, da gruppens tidligere manager, Fayes mand, døde. I sin tid som manager løftede hun gruppen til uanede højder og succes. Snart var The Drifters et kendt band i enhver husholdning, og de blev også præsenteret i Rock & Roll Hall of Fame.

Dette er ikke bare historien om en af verdens førende musikgrupper, men også om verdens første kvindelige, afroamerikanske musikmanager og hendes kamp for det band, hun elskede.

30 år og mere end 100 hits senere er der ingen tvivl om, at Faye Treadwell var og altid vil være ”The Drifters Girl”!

Oplev denne fantastiske historie med masser af dramatik, varme og medrivende musik. Nyd en hitkavalkade med klassikere som: “Save The Last Dance For Me”, “Under The Boardwalk”, “Kissin’ In The Back Row Of The Movies”, “Stand By Me” och “Saturday Night At The Movies”. Det her vil du ikke gå glip af ─ bestil dine billetter allerede i dag!

Alle bestillinger/forespørgsler er bindende.

Placering på teateret:

  • Du bestiller billetter i den ønskede priskategori, og vores leverandør placerer jer på de bedste pladser, der er tilgængelige inden for den valgte priskategori på bestillingstidspunktet.
  • Voucheren, som du modtager fra os, når dine pladser er registreret, angiver de nøjagtige pladser på teateret. Voucheren skal udskrives. Voucheren ombytter du til originalbilletter i teaterets kasse 30–60 minutter inden forestillingen.

Sådan kommer du enklest til teateret, Garrick Theatre, Charing Cross Road:
Med metro: Leichester Square
Med bus: 3, 6, 9, 12, 13, 15, 24, 29, 30

Du kan bestille dine transportbilletter på forhånd her ovenfor. Vi sender dem hjem til dig inden rejsen, og vi vedlægger også et smart kort over undergrundsbanen, så du nemt kan planlægge din tid i London.