Mary Poppins i London – billetter hos ARTE Udland

Mary Poppins i London

Prince Edward Theatre - LON

Billetter til musicalen Mary Poppins

Disneys prisbelønnede musical om verdens mest berømte barnepige vender tilbage til London og West End. Den magiske historie om den specielle barnepige Mary Poppins opføres triumferende og spektakulært på scenen i West... mere

hurtige fakta

  • datoer 2019-10-23 - 2023-01-08
  • sted Prince Edward Theatre - LON
London

billetter

Indlæser

OM FORESTILLINGEN

Disneys prisbelønnede musical om verdens mest berømte barnepige vender tilbage til London og West End. Den magiske historie om den specielle barnepige Mary Poppins opføres triumferende og spektakulært på scenen i West End med forrygende koreografi, utrolige effekter og uforglemmelige sange. Hvem husker ikke ”Jolly Holiday”, Practically Perfect” og ”Feed the Birds”? Kan du synge med på Mary Poppins' selvopfundne tungevrider “Supercalifragilisticexpialidocious” … ?

Sceneproduktionen af Mary Poppins er en imponerende fortolkning af PL Travers' skønne historier og den oprindelige film fra 1964. De frække børn i familien Banks har en lang ønskeliste til, hvordan deres næste barnepige skal være. På nærmest magisk vis flyver Mary Poppins ind med sin fortryllede paraply og uudtømmelige taske. Hun bliver ansat hos familien, vender op og ned på husholdningen og tager børnene med på eventyr, de ikke havde turdet drømme om.

VIKTIG INFORMATION

Mary Poppins anbefales til voksne og børn fra 7 år. Børn under 5 år har ikke adgang til teateret. Alle personer, der er 16 år eller yngre skal sidde ved siden af en medfølgende voksen. De må ikke sidde alene i teateret.

Generelle forestillingstider for Mary Poppins:
Mandag: Ingen forestilling
Tirsdag: Kl. Ingen forestilling
Onsdag: Kl. 19:00
Torsdag: Kl. 14:30 & 19:30
Fredag: Kl. 19:30
Lørdag: Kl. 14:30 & 19:30
Søndag: Kl. 14:30

Sådan kommer du enklest til teateret, Prince Edward Theatre, 28 Old Compton Street:
Med metro: Du kommer til teateret med Piccadilly Line eller Northern line til stationen Leicester Square. Fra stationen er der ca. 5 minutters gang til Prince Edward Theatre. Gå ad Charing Cross Road frem til krydset ved Shaftesbury Avenue. Når du har passeret Palace Theatre, drejer du til venstre ind på Langley Mow og følger den, frem til du ser Prince Edward Theatre. 
Med bus: (Shaftesbury Avenue) 14, 19, 38; (Charing Cross Road) 24, 29, 176