Billetter til Come From Away i London | ARTE Udland

Come From Away i London

Phoenix Theatre - LON

Billetter til musicalen Come From Away

Come From Away er historien om 7.000 flypassagerer fra hele verden, der tvinges til at lande i Newfoundland i Canada den 11. september. Mens de frygtelige begivenheder udspiller sig i New York, bliver passagererne modtaget af lokalbefolkningen i de... mere

hurtige fakta

  • datoer 2019-01-30 - 2023-01-07
  • sted Phoenix Theatre - LON
London

billetter

Indlæser

OM FORESTILLINGEN

Come From Away er historien om 7.000 flypassagerer fra hele verden, der tvinges til at lande i Newfoundland i Canada den 11. september. Mens de frygtelige begivenheder udspiller sig i New York, bliver passagererne modtaget af lokalbefolkningen i den lille canadiske by. Rædsel, bekymring og ængstelse bliver lige så stille erstattet med musik, taknemmelig og evigt venskab, og deres fortælling bliver en hyldest til håb, medmenneskelighed og fællesskab.

Come From Away har haft stor succes både i New York og andre dele af USA og Canada. Nu kommer denne prisbelønnede musical til London og West End. Fra januar 2019 kan du nyde denne hjerteskærende og varme musical på Phoenix Theatre i London – og du køber dine billetter her hos ARTE Udland.

Historien i Come From Away er baseret på virkelige begivenheder og varer i 100 minutter uden pause.

Vi kan tilbyde specialpris på billetter til Come From Away i London.
Det er en pris, som du kun kan opnå, hvis du bor uden for England. Specialprisen gælder billetter inden for den bedste priskategori, på tirsdage til lørdage matiné (bortset fra ferieperioder og højsæson).

VIKTIG INFORMATION!

Forestillingen anbefales til tilskuere fra 10 år.

Generelle forestillingstider for Come From Away:
Mandag: Kl. 19:30
Tirsdag: Kl. 19:30
Onsdag: Kl. 14:30 og 19:30
Torsdag: Kl. 19:30
Fredag: Kl. 19:30
Lørdag: Kl. 14:30 og 19:30
Søndag: Ingen forestilling

Sådan kommer du lettest til teateret Phoenix Theatre, Charing Cross Road:
Med metro: Nærmeste metrostation er Tottenham Court Road. Fra stationen går du derefter 3 minutter sydpå mod Leicester Square og ser teateret på din højre side efter ca. 100 meter. Med bus: 14, 24, 29, 176; (Shaftesbury Avenue) 19, 38.