AS Roma v AC Monza

AS Roma v AC Monza

Stadio Olimpico - AS Roma

Standard Category

CATEGORY 1 MONTE MARIO long side (dark red)
CATEGORY 2 TEVERE central long side (red)
CATEGORY 3 TEVERE standard long side (orange)
CATEGORY 4 DISTINTI short side (dark yellow)
CATEGORY 5 Standard short side (light yellow)

mere

hurtige fakta

  • datoer 2023-10-22 - 2023-10-22
  • sted Stadio Olimpico - AS Roma
Viale dei Gladiatori, 00135 Roma RM, Italy

Indlæser

VIP Hospitality: Tribuna onore lateral

  • Placering på langsiden med flot udsigt over banen.
  • Luksus og komfortabel del af arenaen med adgang til restauranter og lounge
  • 4-retters middag før kampen
  • Fremvisning af mad
  • Adgang til forfriskninger i en bar
  • Opvarmede sæder med touchscreen

For Champions League:
Bemærk venligst følgende information ved bestilling. På grund af arrangørens sikkerhedsbestemmelser, kan vi ikke tilbyde billetter til kunder, der har samme nationalitet som modstanderholdet.

ARTE Udland har, som officielle forhandler siden 1978, solgt titusender af fodboldbilletter til den europæiske liga fodbold. Takket være et mangeårigt samarbejde med vore agenter, har vi et bredt udbud af officielle matchbilletter som du kan booke sikkert, bekvemt og nemt online eller gennem vores personlige og erfarne kundeservice.

Kampdato:
Vær opmærksom på, at kampdatoen fastsættes ret sent – den dato, som angives, er foreløbig, hvis tidspunktet ikke er oplyst. Til weekendkampe anbefaler vi, at du er i byen fra lørdag til tirsdag, og ved ugekampe fra tirsdag til fredag. Du kan få mere at vide om dette og anden vigtig information, inden du bestiller, ved at læse vores Fodboldvilkår.

Billetlevering:

  • E-ticket: E-billetten sendes via e-mail til dig 2–3 dage inden kampen – ingen ekstra omkostning påløber. Denne e-billet skal printes og tages med til kampen.

Pas:
Af sikkerhedsmæssige årsager kræver klubben og arrangøren nu kopi af samtlige besøgendes pas til Romas kampe. Vi beder jer vende tilbage til ARTE Udland vedrørende dette ved at besvare din bekræftelsesmail, som du har modtaget, da du gennemførte din bestilling. Arrangørerne kan kræve fremvisning af pas ved entré.

For Champions League:
Bemærk venligst følgende information ved bestilling: På grund af arrangørens sikkerhedsbestemmelser, kan vi ikke tilbyde billetter til kunder, der har samme nationalitet som modstanderholdet.

Fodboldpakker
Vi tilbyder hotelpakker med enkelt- og dobbeltværelser og fodboldbilletter til den valgte kamp. Du vælger selv logialternativ blandt de udvalgte hoteller, som indgår i pakken, når du bestiller fodboldbilletten. I sjældne tilfælde kan hotellet blive ændret andet tilsvarende hotel , efter at bestillingen er blevet bekræftet. Hvis dette mod al forventning skulle ske, vender vi tilbage til dig og bekræfter et tilsvarende hotel.

Hvordan du nemmest kommer til Stadio Olimpico:
Det nemmeste er at tage metro A fra Termini Station og følger anvisningen til Ottaviano station. Derfra tager du bus 32 Piazzale dalla Farnesina.