Oplev en fodboldkamp med Atalanta – billetter til Atalanta hos ARTE Udland

Atalanta er en italiensk fodboldklub, som er hjemmehørende i byen Bergamo. Klubben blev stiftet helt tilbage i 1907, og den har fået sit navn efter heltinden Atalanta i den græske mytologi. Siden 2006 har Atalanta spillet i Italiens højeste liga – Serie A.
Dansken Andreas Cornelius spiller i 2017/2018-truppen. Se ham spille i Bergamo.

Atalantas hjemmebane hedder Stadio Atleti Azzuri d'Italia og har plads til 21.300 tilskuere. Stadionet ligger i byen Bergamo, som ligger ca. 40 km nordøst for Milano. Her har du en fantastisk mulighed for både at se Atlanta spille i Bergamo og samtidig opleve Milano og alt, hvad der er at se.

ARTE Udland har som officielle forhandlere siden 1978 solgt titusindvis af fodboldbilletter til europæisk ligafodbold. Takket være et mangeårigt samarbejde med vores agenter tilbyder vi et bredt udvalg af officielle kampbilletter, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

Detalje

Ingen planlagte begivenheder i kategori

Atalanta spiller på arenaen Stadio Atleti Azzurri d'Italia i Bergamo uden for Milano. Her er der plads til 21.300 tilskuere. Nu har du chancen for at se Atalanta møde og opleve den magiske stemning på stadionet.

Hos ARTE Udland kan du købe billetter i flere forskellige kategorier. Vi tilbyder billetter på lang- og kortsiden – både højt oppe og langt nede på tribunen. 

-Shortside er plads på kortsiden
-Longside central er pladser på langsiden
-Longside lateral er pladser på langsiden

Kampdato:
Vær opmærksom på, at kampdatoen fastsættes ret sent – den dato, som angives, er foreløbig, hvis tidspunktet ikke er oplyst. Til weekendkampe anbefaler vi, at du er i byen fra lørdag til tirsdag, og ved ugekampe fra tirsdag til fredag. Du kan få mere at vide om dette og anden vigtig information, inden du bestiller, ved at læse vores Fodboldvilkår.

Billetlevering:

  • E-ticket: Du får dem tilsendt via e-mail ca. 2-5 dage inden kampdagen. Denne e-billet skal printes og tages med til kampen.

 

Til begyndelsen