Warwick Castle, Shakespeares Birthplace & Oxford - excluding entrances

Warwick Castle, Shakespeares Birthplace & Oxford - excluding entrances

Oplev byen Warwick med det smukke Warwick Castle, universitetsbyen Oxford, William Shakespeares fødeby Stratford-upon-Avon og det naturskønne Cotswolds.

Turen tager dig til Warwick, hvor du kan se det storslåede Warwick Castle, som blev opført af Vilhelm Erobreren i starten af 1000-tallet. De fleste tårne og volde er stadig intakte. Lad dig føre tilbage til en tid med banketter, stridskampe og ceremonier. Turen tager os videre #break gennem Warwickshire til Stratford-upon-Avon, som er en handelsby ved kanten af skoven Arden og ved floden Avon. Stratford er kendt som William Shakespear fødested.

Det verdensberømte universitet i Oxford blev bygget i 1200-tallet, og her har bl.a. Narnia-forfatteren C.S. Lewis, Ringenes Herre-forfatteren Tolkien, Alice i Eventyrland-forfatteren Lewis Carroll og den forhenværende amerikanske præsident Bill Clinton studeret. Tag med på en fascinerende rundtur, og se Christ Church, hvor mange af scenerne i Harry Potter-filmene blev indspillet, samt biblioteket Bodleian og universitetets smukke gårdsplads, som Oxford er kendt for.

Cotswold er en charmerende blanding af honningfarvede små huse med stråtag, markedsbyer, hvor skæve bindingsværkshuse former hovedgaden, og gamle stenkors – alt sammen indrammet af de smukke, bløde bakker ("wolds"), som er så typiske for England.

Billetalternativer inkl. entré: Ved du allerede nu, at du gerne vil se både Shakespeares bindingsværkshus, som er nænsomt indrettet for at genskabe interiøret fra hans barndom, og Warwick Castle indefra? Så skal du vælge billetalternativet "INKL. entre". 

Turen køres af Evan Evans Tours, som har mere end 80 års erfaring med sightseeing. Fordele ved at bestille denne tur hos ARTE Udland og Evan Evans Tours:

  • Veluddannet guide.
  • Under de dele af turen, der foregår uden for bussen, anvendes det topmoderne VOX Radioguide®-system, hvor du får dit eget headset, så du ikke går glip af noget af det, guiden fortæller.
  • Busserne, der er af mærket Mercedes-Benz, er alle luksusbusser, komfortable og med aircondition.
  • Gratis WiFi i busserne.
  • Du betaler mindre for turen hos os end direkte hos Evan Evans Tours.
Billetter fra735 kr.

Om

Turen afgår på forskellige dage afhængigt af sæsonen:
November til marts: Mandage, onsdage og lørdage.
April til oktober: Dagligt.

Turen afgår fra Victoria Coach Station, og slutter ved Victoria Train Station.

Børn under tre år rejser gratis og har ikke brug for en billet.

Hvis du vil have hjælp med at vælge flere arrangementer i London, hjælper vi dig gerne lidt på vej. Læs mere på siden Oplevelser i London, hvor vi kommer med tips om alt det, du skal nå i London.

*Specialpris gælder ikke 24.-26. december.

Garanteret billetleverandør

Vi har et 30-årigt forhold til at levere billetter til Premier League-kampe. Du er i sikre hænder.

Bestil billetter

Dato

Tid

Vil du tilmelde dig vores Nyhedsbrev?

Tilmeld dig i dag, og vi sender dig de seneste tilbud, opdateringer fra dine yndlingsbegivenheder og meget mere...