Royal London Tour with Madame Tussauds & London Eye

Royal London Tour with Madame Tussauds & London Eye

London Stadium

Denne fantastiske tur kombinerer sightseeing med bus og adgangsbilletter til 2 af Londons topattraktioner! Du vil lære alt om Londons historie med din ekspert Blue Badge-guide på en komfortabel bustur for at se Londons vigtigste vartegn, herunder vagtskiftet * ved Buckingham Palace, e... mere

hurtige fakta

 • datoer 2020-07-10 00:00:00 - 2022-04-01 23:59:00
 • sted London Stadium
Queen Elizabeth Olympic Park, London E20 2ST, UK

Indlæser

Denne fantastiske tur kombinerer sightseeing med bus og adgangsbilletter til 2 af Londons topattraktioner! Du vil lære alt om Londons historie med din ekspert Blue Badge-guide på en komfortabel bustur for at se Londons vigtigste vartegn, herunder vagtskiftet * ved Buckingham Palace, en historisk og traditionel ceremoni! Du vil have mulighed for at udforske det utrolige voksarbejdsmuseum Madame Tussauds, med over 250 voksfigurer af berømtheder og historiske karakterer, og du vil kunne tage en tur til 135 meter over Themsen på den ikoniske London Eye, med fantastisk panoramaudsigt over byen.

Højdepunkter:

 • Nyd en komfortabel busrundtur i London
 • Lær om Londons interessante historie med en ekspert-turguide
 • Tag ind over Londons mest berømte vartegn og bygninger
 • Opdag ukendte fakta om byen
 • Besøg 2 af Londons mest populære attraktioner

Hvad kan jeg forvente på turen?

Morgen London-tur

Dagen begynder med en afslappende og smuk busrundtur, der tager os rundt om Parliament Square for at se den spektakulære Westminster Abbey, hvor prins William og Kate Middleton blev gift. Derefter videre til Kensington Palace, tidligere hjem for Diana, prinsesse af Wales, og til Royal Albert Hall og Albert Memorial.

Vi fortsætter til St James' Park og Buckingham Palace for at se den historiske ceremoni af vagtskiftet. Accompagneret af et militærorkester marcherer en gruppe af Queen's Foot Guard til Buckingham Palace for at skifte vagt med den gamle garde.

Madame Tussauds

Som en af de mest populære attraktioner i London er Madame Tussauds et ægte must-see i London! Udforsk de utrolige voksreplikaer af mere end 250 berømtheder og historiske personer og undre dig over, hvor realistiske de er.

Spredt over forskellige tematiske gallerier kan du gå ned ad den røde løber og posere med Hollywoods hotteste berømtheder, hænge ud med din yndlingssportsstjerne eller sidde ved siden af britisk kongelighed. Madame Tussdaus tilbyder garanteret sjov for hele familien!

The London Eye

Lastminute.com London Eye tilbyder nogle af de mest spektakulære panoramiske udsigter over London og dets smukke skyline, så det er ikke underligt, at det er blevet en af de mest besøgte attraktioner i Storbritannien.

Med en højde på 135 meter (443 ft) er det Europas højeste pariserhjul og en af Londons mest ikoniske vartegn.

Slap af og nyd en tur i en af dens 32 glaskapsler, mens du nyder de betagende udsigter over London ovenfra, der inkluderer andre berømte vartegn som Big Ben og Houses of Parliament, Buckingham Palace og St. Paul's Cathedral.

Mødested: Victoria Coach Station

Gå venligst til EvanEvans Tours Welcome Desk på Victoria Coach Station, beliggende foran Gates 1 og 2, hvor de vil guide dig til den korrekte afgangsport. Victoria Coach Station er en 10-15 minutters gang fra London Victoria Train Station og Victoria Underground Station. Sørg venligst for at ankomme mindst 30 minutter før din planlagte afgangstid.

Slutpunkt: Trafalgar Square

Busrundturen slutter omkring kl. 12.00 og giver eftermiddagen fri, så du kan besøge Madame Tussauds og London Eye.

Yderligere information:

 • Turen starter kl. 9:00 fra Victoria Coach Station (påstigning begynder kl. 8:30)
 • Den morgen Royal London Tour er fuldt guidet
 • Madame Tussauds og The London Eye besøges uafhængigt om eftermiddagen på de offentliggjorte tidspunkter
 • Indgangen til Madame Tussauds er booket til tidsintervallet kl. 14:00 og indgangen til The London Eye er booket til tidsintervallet kl. 17:00
 • Changing the Guard ved Buckingham Palace finder sted mandag, onsdag, fredag og søndag
 • På grund af renoveringsarbejde på 'Big Ben' vil du bemærke, at der er stillads, der dækker dette ikoniske sted.
 • Renoveringen forventes at være færdig i 2022. 4D Cinema Experience på The London Eye er lukket indtil videre

Inkluderet:
-Ekspertguide
-Wi-fi om bord
-Personlig audio headset
-Superior turistbus
-Usb-opladningsporte om bord
-Indgangsbilletter

Ikke inkluderet:
-Frokost
-Hotel afhentning eller aflevering

Turoperatøren har implementeret fulde COVID-19 hygiejne- og afstandsforanstaltninger til din sundhed og sikkerhed.