Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Seværdigheder i Manchester

I Manchester er der masser at opleve! Her elsker man fodbold! Storlagen Manchester United og Manchester City hører begge hjemme her. Tag med bag kulisserne, og oplev Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford på en spændende Stadium Tour – eller hvad med at se en kamp? Også på Manchester Citys hjemmebane, Etihad stadium, kan du tage med på en uforglemmelig rundvisning. Oplev endnu mere i løbet af dit ophold i Manchester! Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Seværdigheder i Manchester

I Manchester er der masser at opleve! Her elsker man fodbold! Storlagen Manchester United og Manchester City hører begge hjemme her. Tag med bag kulisserne, og oplev Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford på en spændende Stadium Tour – eller hvad med at se en kamp? Også på Manchester Citys hjemmebane, Etihad stadium, kan du tage med på en uforglemmelig rundvisning. Oplev endnu mere i løbet af dit ophold i Manchester! Tag med på en Hop-on Hop-off-sightseeing-bus, en guidet gåtur, eller besøg de mange museer og berømte steder, der findes her. I Manchester kan du se de romerske bade eller nyde en skøn gåtur i parken.

Fra Manchester er der kun få timers kørsel med tog til flere spændende byer i Nordengland. Med et smart togkort til det nordlige England rejser du billigt mellem Liverpool, Manchester, Leeds, Hull og Newcastle i 4 dage inden for en 8 dagesperiode.

Hvorfor ikke bestille hos ARTE Udland. Takket være et mangeårigt samarbejde med vores agenter tilbyder vi et bredt udbud af underholdning og oplevelser, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste