Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

______________________

Oplysninger om Corona og ændring af ejerskab

Læs mere
Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Billetter Juventus

Fodboldholdet Juventus er hjemmehørende i Torino i det nordlige Italien. De spiller i Italiens højeste liga, Serie A. Navnet Juventus betyder "ungdom" på latin, og holdet har flere kælenavne såsom Juve, Bianconeri og La Veccia Signora (Den gamle dame). Juventus spiller sine hjemmebanekampe på Juventus/Allianz Stadium i Torino, der har plads til 41 000 tilskuere. På hjemmebanen spiller de i sort/hvid-stribede trøjer samt sorte eller hvide shorts. Holdet Juventus blev oprettet allerede i 1897 af en gruppe studerende i Torino. Efter mange år med varierende fremgang er de i dag… Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Billetter Juventus

Fodboldholdet Juventus er hjemmehørende i Torino i det nordlige Italien. De spiller i Italiens højeste liga, Serie A. Navnet Juventus betyder "ungdom" på latin, og holdet har flere kælenavne såsom Juve, Bianconeri og La Veccia Signora (Den gamle dame). Juventus spiller sine hjemmebanekampe på Juventus/Allianz Stadium i Torino, der har plads til 41 000 tilskuere. På hjemmebanen spiller de i sort/hvid-stribede trøjer samt sorte eller hvide shorts. Holdet Juventus blev oprettet allerede i 1897 af en gruppe studerende i Torino. Efter mange år med varierende fremgang er de i dag et af Italiens mest succesfulde hold. Juventus er en af fire klubber, som har vundet en såkaldt europæisk Grand Slam med præmier i Champions League, Europa League og Europa-cuppen for mesterhold.

ARTE Udland har som officielle forhandlere siden 1978 solgt titusindvis af fodboldbilletter til europæisk ligafodbold. Takket være et mangeårigt samarbejde med vores agenter tilbyder vi et bredt udvalg af officielle kampbilletter, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste