Harry Potter Warner Bros. Tour from London Victoria

Harry Potter Warner Bros. Tour from London Victoria

 

Evan Evans Warner Bros. Studio Tour er den perfekte måde at opleve den magiske Harry Potter-verden på. Det er en af vores højest bedømte ture og er tilgængelig dagligt fra det centrale London med behagelig transport tilbage.

 • Vi har reserverede pladser flere gange pr. dag alle ugens dage!
 • Billetprisen inkluderer bustransport og entre til Warner Bros. Studio.
 • Ca. 4 timer hos Warner Bros. Studio. #break

Bussen kører jer fra det centrale London til Warner Bros. Studio Tour med #break arrangøren Evan Evans. Hos Warner Bros. Studio bliver I budt velkommen af Evan Evans-personale, der følger jer ind, og som hjælper jer med spørgsmål og vejledning, frem til I stiger om bord på bussen igen for at køre #break tilbage til London.

 • Spisesalen (The Great Hall)
 • Den Forbudte Skov (Forbidden Forest)
 • Hogwarts Express & Plattform 9¾
 • Diagonalstræde (Diagon Alley)
 • De fantastiske kostumer
 • Dumbledores kontor
 • Professor Umbridges rum på Trolddomsministeriet
 • Gå på de berømte brosten i Diagon Alley
 • Se butikken med Ollivanders tryllestave
 • Harrys Nimbus 2000
 • Drengenes sovesal
 • Hagrids hytte og motorcykel
 • Plus meget, meget mere – også noget af det, du ikke så på film.

Spisesalen har dannet ramme om de mest ikoniske scener. Her kan du se de smukke, håndlavede rekvisitter, der er lavet til filmene, bl.a. Dumbledores skrivepult.

Den Forbudte Skov er strengt forbudt for Hogwarts elever, men Warner Bros. Studio synes, at du skal trodse professor Dumbledores ordre og følge i Harry, Ron og Hermiones fodspor dybt ind mellem de imponerende træer, hvor du kan møde hippogriffen Stormvind i sin fulde størrelse.

Hogwarts Express & Plattform 9¾. Hogwarts Express-toget har transporteret hundredvis af elever fra Platform 9¾ til Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Du kan se originaltoget, som blev brugt i filmene hos Warner Bros. Studio. Stig om bord på toget, og "se" landskabet udenfor.

I Diagonalstræde finder du bl.a. troldmandsbanken Gringotts, boghandlen Flourish and Blotts og den støvede tryllestavsbutik Ollivanders, hvor Harrys tryllestav valgte ham.

Når dørene åbnes til studiet, har du for første gang mulighed for at følge med bag kulisserne og se, hvor den største filmsucces gennem tiderne blev indspillet.

Oplev endnu mere Harry Potter i London
Vil du have den ultimative Harry Potter-oplevelse? Og suge endnu mere Harry Potter-stemning til dig? Så skal du også bestille billetter til ”Guidet gåtur til indspilningssteder i London”. Her får du en guidet rundtur til fods i Harrys London. Vi lover, at du vil genkende de steder, du har set Harry bevæge sig rundt til i det centrale London.

Du kommer ikke bare til at se de steder, hvor filmene er indspillet, du kommer også til at opleve magien bag steder som Cecil Court og Goodwin Court samt nogle af Londons mest ikoniske steder, herunder St. Paul's Cathedral, Borough Market, Trafalgar Square m.fl.
På en del af turen kører I sammen i metroen et par stationer, så du skal have en gyldig billet med dig fra start. Du kan købe dit Visitor Oyster Card eller Travelcard her ovenfor.

Her kan du læse mere om Harry Potter – guidet gåtur til filmindspilningssteder i London.

Billetter fra992 kr.

Om

Billetadgang:
Vi har reserverede pladser på denne tur tre gange om dagen, alle ugens dage. Det kan betyde, at vi har billetter, også når entrebilletterne hos Warner Bros. Studio er udsolgt!
Vær opmærksom på, at denne tur er meget populær – så tøv ikke med at bestille dine billetter. Især skoleferierne bliver hurtigt udsolgt.

Alder:
Børn og unge under 17 år skal følges med en voksen over 18 år. Børn t.o.m. 16 år må ikke køre alene med bussen.

Dage og tidspunkter:
Vi tilbyder billetter til tre afgange dagligt, kl. 08:45/09:00, 10:30/11:00 og 13:00/13:30. Den tid du bestiller, er tidspunktet, hvor bussen starter turen fra London. Rundturen hos Warner Bros. Studio har en varighed på ca. 4 timer, men vær opmærksom på at ud- og påstigning af bussen er medregnet i de 4 timer. I alt varer hele turen ca. 7 timer.

Turen afgår fra 258 Vauxhall Bridge Road, Victoria.
Turen afsluttes ved Victoria Train Station.

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer.
Det er gratis WiFi på bussen.

Billetlevering:
Efter bestilling og betaling afventer vi et referencenummer fra Evan Evans Tours. Du modtager derefter en voucher via e-mail. På den voucher står al vigtig information, du skal bruge, fx afhentningssteder, -tidspunkter og telefonnummer til Evan Evans.

Hos Warner Bros. Studio.
Deres café, Studio Café, tilbyder varme supper og snacks, salater, sandwich og andet godt.
Deres souvenirbutik, Studio Shop, er fyldt med gaver og souvenirs.

Hvis du vil have hjælp med at vælge flere arrangementer i London, hjælper vi dig gerne lidt på vej. Læs mere på siden Oplevelser i London, hvor vi kommer med tips om alt det, du skal nå i London.

Garanteret billetleverandør

Vi har et 30-årigt forhold til at levere billetter til Premier League-kampe. Du er i sikre hænder.

Bestil billetter

Dato

Tid

Vil du tilmelde dig vores Nyhedsbrev?

Tilmeld dig i dag, og vi sender dig de seneste tilbud, opdateringer fra dine yndlingsbegivenheder og meget mere...