Billetter Harry Potter museet - laveste pris hos ARTE Udland

Harry Potter Warner Bros. Tour from London Victoria

London Stadium

 

Evan Evans Warner Bros. Studio Tour er den perfekte måde at opleve den magiske Harry Potter-verden på. Det er en af vores højest bedømte ture og er tilgængelig dagligt fra det centrale London med behagelig transport tilbage.

hurtige fakta

  • datoer 2019-10-28 - 2024-12-31
  • sted London Stadium
Queen Elizabeth Olympic Park, London E20 2ST, UK

Indlæser

Billetadgang:
Vi har reserverede pladser på denne tur tre gange om dagen, alle ugens dage. Det kan betyde, at vi har billetter, også når entrebilletterne hos Warner Bros. Studio er udsolgt!
Vær opmærksom på, at denne tur er meget populær – så tøv ikke med at bestille dine billetter. Især skoleferierne bliver hurtigt udsolgt.

Alder:
Børn og unge under 17 år skal følges med en voksen over 18 år. Børn t.o.m. 16 år må ikke køre alene med bussen.

Dage og tidspunkter:
Vi tilbyder billetter til tre afgange dagligt, kl. 08:45/09:00, 10:30/11:00 og 13:00/13:30. Den tid du bestiller, er tidspunktet, hvor bussen starter turen fra London. Rundturen hos Warner Bros. Studio har en varighed på ca. 4 timer, men vær opmærksom på at ud- og påstigning af bussen er medregnet i de 4 timer. I alt varer hele turen ca. 7 timer.

Turen afgår fra 258 Vauxhall Bridge Road, Victoria.
Turen afsluttes ved Victoria Train Station.

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer.
Det er gratis WiFi på bussen.

Billetlevering:
Efter bestilling og betaling afventer vi et referencenummer fra Evan Evans Tours. Du modtager derefter en voucher via e-mail. På den voucher står al vigtig information, du skal bruge, fx afhentningssteder, -tidspunkter og telefonnummer til Evan Evans.

Hos Warner Bros. Studio.
Deres café, Studio Café, tilbyder varme supper og snacks, salater, sandwich og andet godt.
Deres souvenirbutik, Studio Shop, er fyldt med gaver og souvenirs.

Hvis du vil have hjælp med at vælge flere arrangementer i London, hjælper vi dig gerne lidt på vej. Læs mere på siden Oplevelser i London, hvor vi kommer med tips om alt det, du skal nå i London.