Newsies på Wembley Park Theatre i London

Newsies i London

Troubadour Wembley Park Theatre - LON

Disney's succesrige Broadway-musical er landet i London i en frisk ny produktion!

Baseret på en sand historie foregår NEWSIES i New York City ved begyndelsen af det 20. århundrede. Det er den opløftende fortælling om en skrabet gruppe af teenage-avis-s&a... mere

hurtige fakta

  • datoer 2022-12-01
  • sted Troubadour Wembley Park Theatre - LON
London

billetter

Indlæser

Baseret på en sand historie foregår NEWSIES i New York City ved overgangen til det 20. århundrede. Det er den rørende fortælling om en gruppe teenage-avis-sælgere, der drømmer om et bedre liv, langt væk fra gadehårdheden. Efter avis-magnaten Joseph Pulitzer hæver priserne på hans aviser, som sælges af newsies, samler Jack Kelly sine kollegaer i et forsøg på at protestere mod ændringen og forelsker sig i den unge reporter Katherine på vejen. Disse unge newsies fra hele byen samles og rejser sig imod de velhavende forlags-tycooners udnyttelse og kæmper for retfærdighed ved hjælp af den eneste magt, de har - solidaritet.

Den originale produktion af NEWSIES åbnede på Broadway i 2012 og var planlagt til kun at spille 100 forestillinger, men spillede over 1.000 forestillinger, inden den turnerede og vandt to Tony Awards®, herunder Best Original Score. Den originale produktion blev filmet live på scenen og udgivet i biograferne i 2017.

Nu har publikum i Storbritannien for allerførste gang en chance for at opleve spændingen ved en af de største Broadway-succeser i de seneste år. I en innovativ og helt ny, immersiv produktion på Troubadour Wembley Park Theatre vil teatergængere blive kastet direkte ind i handlingen, mens newsies danser, synger, hopper og flyver rundt på gaderne i en boomende 19. århundredes New York City.

Vis Information:

Du kan booke fra 13-Mar-2023 til 30-Jul-2023.

Køretid: 2 timer og 30 minutter (inkl. 1 pause)

Aldersbegrænsning: 5+

Spillested: Troubadour Wembley Park Theatre

Nærmeste undergrundsstation: Wembley Park (Jubilee og Metropolitan linjer)

Nærmeste togstation: Wembley Park