S.S. Lazio v Inter Milan

S.S. Lazio v Inter Milan

Stadio Olimpico - AS Roma

Standard Category
CATEGORY 1 MONTE MARIO long side (dark red)
CATEGORY 2 TEVERE central long side (red)
CATEGORY 3 TEVERE standard long side (orange)
CATEGORY 4 DISTINTI short side (dark yellow)
CATEGORY 5 Standard short side (light yellow)

S... mere

hurtige fakta

  • datoer 2023-12-17 - 2023-12-17
  • sted Stadio Olimpico - AS Roma
Viale dei Gladiatori, 00135 Roma RM, Italy

Indlæser

Køb billetter til Lazio —  på Stadio Olimpico, der har plads til over 80.000 tilskuere.

Hos ArteUdland kan du købe billetter i flere forskellige kategorier. Vi tilbyder billetter på lang- og kortside — både højt oppe og nede på tribunen.

Som officiel distributør har ArteUdland solgt titusindvis af fodboldbilletter til europæisk ligafodbold siden 1978. Takket være vores mangeårige samarbejde med klubberne kan vi tilbyde et bredt udvalg af officielle kampbilletter — som du kan bestille sikkert, fleksibelt og nemt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

 

For Europa League/Serie A/Champions League:

Vær opmærksom på, at på grund af arrangørens sikkerhedsregler kan vi ikke tilbyde billetter til fans med samme nationalitet som modstanderholdet. I VIP Hospitality-kategorien er alle nationaliteter velkomne til at bestille.

Kampdato: Vær opmærksom på, at kampdatoen bliver fastlagt sent — den angivne dato er kun foreløbig, hvis tidspunktet ikke er specificeret. For en weekendkamp anbefaler vi, at du er tilgængelig fra lørdag til tirsdag, og for en hverdagskamp fra tirsdag til fredag. Mere om dette og anden vigtig information, du bør have med dig inden bestilling, kan findes her i vores fodboldbetingelser.

Billetlevering:

E-billet: E-billetten sendes til dig via e-mail 2-3 dage før kampen — uden ekstra omkostninger. Bemærk venligst, at i overensstemmelse med Serie A's sikkerhedslovgivning vil vi kræve, at du sender os forhåndsregistreringsoplysninger for passagerer inden kampen. ID-kontroller kan forekomme på stadion. Husk at medbringe gyldig identifikation.

Siddepladser:

Vi kan kun garantere sæder i par.

Sådan kommer du nemmest til Stadio Olimpico:

Du kan nemt komme til arenaen med metro linje E (fra Termini togstation) og følge skiltningen til Ottaviano station og gå ned til terminal 1 (enden af linjen) og tage buslinje 32 til Piazzale della Farnesina.

Billetinformation

Kategori: Standardkategori 
KATEGORI 1 MONTE MARIO langsiden (mørkerød)
KATEGORI 2 TEVERE centrale langsiden (rød)
KATEGORI 3 TEVERE standard langsiden (orange)
KATEGORI 4 DISTINTI kortsiden (mørkegul)
KATEGORI 5 Standard kortsiden (lys gul)

Billetlevering: 
E-billet
*E-billetter sendes per e-mail 24-48 timer før kampstart.

Kundeinformation
VIGTIGT: Bemærk venligst, at i overensstemmelse med SERIE A's sikkerhedslove, har vi brug for at modtage en kopi af pas/ID fra hver klient. Vi vil kræve, at du sender dit ID-nummer, nationalitet, fødselsdato og fulde navn inden kampdatoen.

*For UEFA KAMPBILLETTER
I henhold til UEFA-reglerne for Champions & Europa League-kampe kan billetter ikke sælges til kunder med nationalitet fra udeholdet.

*Siddepladser:
Vi kan kun garantere pladser i par, men ved bestilling af 3 eller andre ulige antal bliver det mest sandsynligt booket som 2+1, med den tredje plads så tæt som muligt. Vi vil forsøge at placere pladserne så tæt sammen som muligt (eller tre i træk), men vi modtager kun sidenumre fra klubben 24-48 timer før kampen.

Vigtigt:
Bemærk, at kampenes datoer kan ændres for at passe ind i Champions League-forpligtelser og tv-dækning.

For eksempel kan kampe planlagt til en søndag blive omlagt til fredag, lørdag eller mandag. Kampe planlagt til en onsdag kan også blive omlagt til tirsdag eller torsdag aften.

Derfor anbefaler vi kraftigt, at du organiserer dit ophold med disse mulige ændringer for øje, og at du sørger for at kende den bekræftede dato og kampstarttidspunktet inden afrejsen.

Den nøjagtige kampstartdato og -tidspunkt vil blive annonceret cirka 2/3 uger før kampen