Shows i Madrid – bestil billetter hos ARTE Udland

Scene og underholdning i Madrid

I Madrid byder på et utal af underholdningsmuligheder! Byen er kendt for sit pulserende natteliv og brede udbud af natklubber, barer og diskoteker. Den mest berømte og traditionelle aftenunderholdning er et besøg hos ”Tablao” for at se en flamencoforestilling. Det kan virkelig anbefales at se en flamencoforestilling under dit ophold i Madrid. De elegante dansere bevæger sig smukt til guitarmusikken, og du vil komme til at opleve en vigtig del af den spanske kultur. Ofte foregår underholdningen samtidig med, at du nyder udsøgt spansk mad og drikke.

Detalje
Tags

Ingen planlagte begivenheder i kategori

Madrid

I Madrid byder på et utal af underholdningsmuligheder! Byen er kendt for sit pulserende natteliv og brede udbud af natklubber, barer og diskoteker. Den mest berømte og traditionelle aftenunderholdning er et besøg hos ”Tablao” for at se en flamencoforestilling. Det kan virkelig anbefales at se en flamencoforestilling under dit ophold i Madrid. De elegante dansere bevæger sig smukt til guitarmusikken, og du vil komme til at opleve en vigtig del af den spanske kultur. Ofte foregår underholdningen samtidig med, at du nyder udsøgt spansk mad og drikke. Hvis du har lyst til at tage det lidt roligere og bare nyde en tapasmiddag eller et godt glas spansk vin, er området omkring Plaza Mayor anbefalelsesværdigt. Her finder du tapasbaser, restauranter og pubber, der er perfekte til middage eller cocktails i en afslappet atmosfære.

Oplev endnu mere i Madrid ! Hos ARTE Udland bestiller du også dine billetter til sightseeing og fodbold. Hele vores udbud i Madrid finder du her.

Til begyndelsen