Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.DiscountFormatted}},- Pris i alt inkl. moms {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Billetter til Ligue 1

Franske Ligue 1 har på få år udviklet sig til en af Europas mest interessante ligaer, og ARTE Udland har billetter til alle Paris Saint-Germains hjemmebanekampe. ARTE Udland sælger kun officielle billetter, og hos os finder du både billige fodboldbilletter og fodboldpakker, som inkluderer kampbillet og hotel. Når PSG kvalificerer sig til French Cup eller Champions League, sælger vi også billetter til disse kampe. Se Ligue 1, når det er allerbedst –… Læs mere

Filter (DK) Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sortera (DK)

Ingen hits!

Billetter til Ligue 1

Franske Ligue 1 har på få år udviklet sig til en af Europas mest interessante ligaer, og ARTE Udland har billetter til alle Paris Saint-Germains hjemmebanekampe. ARTE Udland sælger kun officielle billetter, og hos os finder du både billige fodboldbilletter og fodboldpakker, som inkluderer kampbillet og hotel. Når PSG kvalificerer sig til French Cup eller Champions League, sælger vi også billetter til disse kampe. Se Ligue 1, når det er allerbedst – se kampene live i Frankrig!

Køb dine billetter på forhånd, vær garanteret en plads, og se Ligue 1 när den är som bäst – se matcherna med PSG live på plats i Paris!

Paris Saint-Germain spiller deres kampe på Parc des Princes. Frem til 1998, hvor Stade de France blev bygget op til fodbold-VM, var dette den franske nationalarena. Du kommer enklest til Parc des Princes med metrolinje 9 til Porte de Saint-Cloud eller med buslinje, 22, 62 eller 72 til Port de Saint-Cloud. Her kan du købe du dine lokale transportbilletter.

ARTE Udland har som officielle forhandlere siden 1978 solgt titusindvis af fodboldbilletter til europæisk ligafodbold. Vi har et mangeårigt samarbejde med vores agenter, og takket være dette kan vi tilbyde et bredt udvalg af officielle kampbilletter. Du bestiller altid trygt, smidigt og enkelt online eller hos vores personlige og erfarne kundeserviceteam over telefonen.

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste