Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Billetter til Europa League

Europa League er ligaen, hvor alle hold, som har placeret sig på 3. og 4. pladsen i deres respektive ligaer, spiller. Vinderen får en plads i Champions League. 

Nu kan du sikre dig pladser og købe dine fodboldbilletter til Europa League hos os på ARTE Udland. Når nogle af de hold, som vi sælger, spiller i Europa League, så tilbyder vi på ARTE Udland billetter til deres hjemmekampe. I sæsonen 2018/19 tilbyder vi fx billetter til kampe med store hold som Arsenal i England og… Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Billetter til Europa League

Europa League er ligaen, hvor alle hold, som har placeret sig på 3. og 4. pladsen i deres respektive ligaer, spiller. Vinderen får en plads i Champions League. 

Nu kan du sikre dig pladser og købe dine fodboldbilletter til Europa League hos os på ARTE Udland. Når nogle af de hold, som vi sælger, spiller i Europa League, så tilbyder vi på ARTE Udland billetter til deres hjemmekampe. I sæsonen 2018/19 tilbyder vi fx billetter til kampe med store hold som Arsenal i England og Milan i Italien.

Hos ARTE Udland bestiller du hurtigt, nemt og sikkert. Siden 1978 har ARTE Udland været officiel forhandler og solgt titusindvis af fodboldbilletter til europæisk ligafodbold. Vi har et mangeårigt samarbejde med vores agenter, og takket være det kan vi tilbyde et bredt udbud af officielle fodboldbilletter. Du bestiller altid sikkert, hurtigt og nemt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

Europa League er den næststørste fodboldturnering for europæisk fodbold efter Champions League. Turneringen blev officiel i Europa i sæsonen 1971/72, men dengang blev den kaldt UEFA Cup. I 2009/10 ændrede man navnet til det nuværende UEFA Europa League.

Sevilla har opnået flest titler siden starten i 1971/72, og det er også Sevilla, som er regerende Europa League-mestre (2015/16).

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste