Billetter til Kinky Boots i New York – køb hos ARTE Udland.

Billetter til Kinky Boots - The Musical In Concert i London

Drury Lane Theatre Royal

Kinky Boots vender tilbage til West End for første gang siden 2019 og er den spændende sande historie om en kæmpende skofabrik, der vil løfte dig højere end nogen platformstøvler!

mere

hurtige fakta

  • datoer 2022-08-08 - 2022-08-09
  • sted Drury Lane Theatre Royal
Catherine Street, London, WC2B 5JF

billetter

Indlæser

Kinky Boots - en ny spændende musical med musik skrevet af popikonet Cyndi Lauper!

Charlie Price har pludseligt arvet sin fars skofabrik som står på randen af konkurs. Charlie gør alt for at prøve at afværge konkursen og redde familieforetagendet fra ruinens afgrund.
Han finder hjælp og inspiration hos Lola, en fantastisk entertainer i høje stilethæle som viser sig at være den eneste som kan hjælpe Charlie med #break hans opgave samtidigt med at hun hjælper ham med at finde sig selv.
Mens de arbejder sammen, så opdager de at de har mere til fælles end de nogensinde kunne tro var muligt. De indser at hvis man ændrer sin opfattelse af andre, kan man forandre hele verden. 

Det er en spektakulær, opløftende historie med underholdende dans og en sensationel pointe som beviser at den bedste måde at passe sig ind på er ved at skille sig ud!

Hvis du vil have hjælp med at vælge flere arrangementer i New York, hjælper vi dig gerne lidt på vej. Læs mere på siden Oplevelser i New York, hvor vi kommer med tips om alt det, du skal nå i New York.

Kinky Boots - The Musical In Concert optræder den 8. august 2022.

COVID-19 oplysninger:

Vi anbefaler, at du bærer en maske, mens du er inde på dette sted.

Stedinformation: Drury Lane Theatre Royal

Nærmeste metrostation: Covent Garden (Piccadilly Line)

Nærmeste togstation: Charing Cross