Oplev Mamma Mia! The Party i London | ARTE Udland

Mamma Mia! The Party i London

The O2

Du har set filmen, du har oplevet musicalen. Nu er det tid til festen – velkommen til Mamma Mia! The Party i London!

mere

hurtige fakta

  • datoer 2022-05-04
  • sted The O2
London

billetter

Indlæser

Du har set filmen, du har oplevet musicalen. Nu er det tid til festen – velkommen til Mamma Mia! The Party i London!

Et særskilt lokale i O2 Arena i London forvandles til en hyggelig græsk taverna. Her kan du tilbringe en magisk sommeraften, hvor de eneste regler er: dans, spis godt, og hav det sjovt! Mens du nyder et udsøgt græsk måltid, møder du tavernaens indehaver Niko og hans familie. Historien om familien, tavernaen og kærligheden udvikler sig til en skøn fest med sang og dans, badet i skønne ABBA-numre og fremført af et strålende ensemble, som bevæger sig rundt mellem bordene. Det bliver en aften, du sent vil glemme! Nyd den charmerende stemning, den udsøgte middelhavsmad og hitsene, som vi alle kan synge med på.

Inkluderer:

  • Et glas Ouzo til velkomstdrink
  • 3-retters middag med middelhavstema

Hvornår starter det?
Aftenforestillingen starter kl. 18:30, og eftermiddagsforestillingen starter kl. 12:00. Du bør ankomme ca. en time, inden forestillingen starter for at nå at indtage din velkomstdrink, nyde det hyggelige miljø og mingle med din gruppe.

Hvor længe varer det?
Showet varer ca. 4 timer. Men hvis du har lyst til at blive hængende og danse bagefter, så varer festen endnu længere! You are the Dancing Queen … !

Alle bestillinger er bindende.

Børn
Børn under 5 år har ikke adgang til denne forestilling.
Børn over 5 år er velkomne. De betaler samme pris som voksne. Der tilbydes ikke særskilt børnemenu.

Placering på arenaen:

  • Vi sikrer os billetter hos vores leverandør – det betyder, at du kan finde billetter hos os, også når teateret ikke har.
  • Du bestiller billetter i den ønskede priskategori, hvorefter vores leverandør placerer jer på de bedste pladser, der er tilgængelige inden for denne priskategori ved bestillingstidspunktet.
  • Voucheren til dine billetter sendes til dig efter bestilling og betaling. Voucheren skal udskrives. Voucheren ombytter du til originalbilletter i teaterets kasse 30-60 minutter inden forestillingen. Vi anbefaler, at du ankommer mindst 60 minutter inden forestillingen for at få den optimale oplevelse af arrangementet.

Glem ikke at købe transportbilletter og lufthavnstransfer! Du tilføjer den enkelt til din indkøbskurv her ovenfor