Billetter til musicalen SIX i London | ARTE Udland

SIX the Musical i London

Vaudeville Theatre - LON

Billetter til musicalen SIX

FRASKILTE – HALSHUGGEDE – LIVE!

Fra Tudor-dronninger til pop-prinsesser – Henry VIII' seks hustruer griber mikrofonen og fortæller deres historie. Her remixes 500 års historisk hjertesorg i et 75-minu... mere

hurtige fakta

  • datoer
  • sted Vaudeville Theatre - LON
London

billetter

Indlæser

OM FORESTILLINGEN

FRASKILTE – HALSHUGGEDE – LIVE!

Fra Tudor-dronninger til pop-prinsesser – Henry VIII' seks hustruer griber mikrofonen og fortæller deres historie. Her remixes 500 års historisk hjertesorg i et 75-minutter langt show fyldt med moderne girl-power! Disse dronninger har muligvis "grønne" ærmer, men deres læbestift er oprørsk rød!

Henriks seks dronninger Aragon, Boleyn, Seymour, Cleves, Howard og Parr er her tilbage med en anden side af den britiske historie – nemlig deres historie. Dronningerne skiftes til at synge og fortælle netop deres historie for at se, hvem af dem der blev plaget mest af Henry og dermed burde være gruppens frontkvinde.

Denne skønne blanding af musical og koncert, historie og popmusik, dronninger og power-girls er skabt af Toby Marlow og Lucy Moss og har haft stor succes rundt omkring i Storbritannien. Nu flytter dronningerne og SIX ind på Vaudeville Theatre i London.

VIKTIG INFORMATION!

Generelle forestillingstider for SIX the Musical:
Mandag: Ingen forestilling
Tirsdag: Kl. 20:00
Onsdag: Kl. 20:00
Torsdag: Kl. 17:30 og 20:30
Fredag: Kl. 20:00
Lørdag: Kl. 16:00 og 20:00
Søndag: Kl. 16:00 og 19:00