Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Transport i San Francisco

Velkommen til San Francisco! Når du er ankommet til lufthavnen, kommer du nemmest ind til centrum med en fælles lufthavnstaxa, SuperShuttle. Disse minibusser kører 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet og sætter dig af lige uden for dit hotel. Bestil en SuperShuttle fra lufthavnen nu hos os, og hav billetten klar, inden du rejser! Inde i San Francisco kan du nemt komme rundt med forskellige former for kollektivtrafik. De berømte kabelsporvogne er både en hyggelig turistoplevelse og en smart og nem måde at komme rundt i byen… Læs mere

Ingen hits!

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Transport i San Francisco

Velkommen til San Francisco! Når du er ankommet til lufthavnen, kommer du nemmest ind til centrum med en fælles lufthavnstaxa, SuperShuttle. Disse minibusser kører 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet og sætter dig af lige uden for dit hotel. Bestil en SuperShuttle fra lufthavnen nu hos os, og hav billetten klar, inden du rejser! Inde i San Francisco kan du nemt komme rundt med forskellige former for kollektivtrafik. De berømte kabelsporvogne er både en hyggelig turistoplevelse og en smart og nem måde at komme rundt i byen på.

San Franciscos kollektivtrafik kaldes MUNI. Et stort system af busser, metro, tog, sporvogne og kabelbaner løber gennem hele byen. Busstoppestederne har forskellige udformninger. Det kan være alt lige fra gule busskure til søjler og hvidmalede gademarkeringer. Inde i San Francisco kan du nemt komme rundt med de mange metrolinjer. Her finder du et kort over metrosystemet.

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste