Billetter til Liverpool FC – fodbold hos ARTE Udland

Liverpool, også kaldet The Reds, er en af Englands mest succesfulde fodboldklubber gennem tiderne, med 19 Premier League-sejre og mange andre store titler. Hjemmearenaen, den ærværdige Anfield med omkring 61.000 sæder, er et must for Liverpool-fans.

Som officiel agent har ARTE Udland solgt titusinder af fodboldbilletter til Premier League siden 1978. Takket være et langvarigt samarbejde med klubberne tilbyder vi et bredt udvalg af officielle kampbilletter, som du trygt og sikkert kan bestille online, og vores kundeservicemedarbejdere står klar til at hjælpe, hvis det er nødvendigt!

Og denne sæson kommer med store nyheder!

Den nye Anfield Road Stand er nu åben og øger kapaciteten på stadionet, hvilket gør det til et af de største stadioner i Premier League.

Og vi er utroligt spændte over at annoncere, at Liverpool FC har udpeget vores moderselskab, Travel Connection, som en af kun fire officielle agenter for matchday hospitality-pakker på Brodies Sports Bar i den nye Anfield Road Stand!

Du kan læse den fulde meddelelse her:

https://www.liverpoolfc.com/news/brodies-sports-bar-resellers-confirmed

 

 

Detalje
Dato
Sorter

Liverpool, også kaldet The Reds, er et af England mest succesfulde klubhold gennem tiderne med 19 Premier League-sejre og mange andre store titler. Hjemmearenaen, det hæderkronede Anfield med omkring 54 000 tilskuerpladser, er et must for Liverpool-fan.

ARTE Udland har som officielle forhandlere siden 1978 solgt titusindvis af fodboldbilletter til europæisk ligafodbold. Takket være et mangeårigt samarbejde med vores agenter tilbyder vi et bredt udvalg af officielle kampbilletter, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

Til begyndelsen